Transparent
Inloggen
Sluiten

16-jarige Deense verdediger op proef bij PSV

1 mei 2003 14:01

Verslaggever: RvW

PSV meldt dat de 16-jarige centrale verdediger Michael Jacobsen van B93 voor een paar dagen op stage is bij PSV. Hij maakte in november al zijn debuut in het eerste elftal van B93. Bij de ploeg, uitkomend in de tweede Deense divisie speelt ook de door PSV verhuurde spits Dennis Mortensen. Daarnaast is hij aanvoerder van het nationale elftal U17. De jonge centrale verdediger was eerder al op stage bij Feyenoord samen met Preben Elkjaer Larsen, de manager van de Deense club. Volgens diverse berichten zou hij een contractaanbod van de Rotterdammers tegemoet kunnen zien.

Vrijdag moet hij terug naar Denemarken om zich aan te sluiten bij de nationale selectie U17 die in voorbereiding is op het EK U17 in Portugal welke op 7 mei zal starten.

Meer op




Tags

stage contractaanbod denemarken elkjaer feyenoord jacobsen larsen michael mortensen portugal preben uitkomend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage