Transparent
Inloggen
Sluiten

Maximiliano Romero zorgt met twee treffers voor gelijkspel van Jong PSV

4 april 2022 21:57
Foto: Pro Shots

Maximiliano Romero zorgt met twee treffers voor gelijkspel van Jong PSV; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond een punt gepakt tegen FC Volendam. Het duel op PSV Campus De Herdgang tegen de promotiekandidaat eindigde in 2-2. Maximiliano Romero stond in de basis en maakte beide doelpunten voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Halverwege de eerste helft was Jong PSV nog op achterstand gekomen toen doelman Maxime Delanghe in de fout ging, maar dankzij Romero werd twee keer een achterstand ongedaan gemaakt.
Discussieer mee op de forums


Tags

jong romero maximiliano delanghe herdgang nistelrooij ongedaan volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Tweede doelpunt van Romero geeft weer duidelijk zijn kwaliteit aan. Toekomstig trainer Ruud zal dat ook wel gezien hebben. Ik vind hem toch nog steeds een spits voor PSV-1.
+8/-1

 
2 jaar geleden
En Van Ginkel en Thomas er ook gewoon lekker bij houden zeker? Zullen we Robben anders ook nog even bellen om een seizoen te komen revalideren? Anders zit de medische staf ook maar een beetje te klaverjassen de hele dag.
+1/-6

 
2 jaar geleden
Zolang hij onder contract staat kunnen we er gebruik van maken... òf als spits, òf als oefenmateriaal voor het medische team..
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dure business. Oefenmateriaal genoeg ook.
Ik doe niet mee aan al dat gedroom.

Als wij weer eens serieus wat succes willen behalen moeten we eens ophouden met dat gedroom en gewoon een selectie neerzetten met spelers die profvoetbal aankunnen en over het gewenste niveau beschikken. Tegen de tijd dat we net zo met geld kunnen smijten als PSG of ManCity hoor jij mij niet meer zeuren over een lading halfjes.
+1/-0

2 jaar geleden
Blijft alleen maar pijnlijk om te zien dat die jongen zo goed kan voetballen, maar het lijf gewoon niet meewerkt.. met een echte spits of een echte keeper hadden we bovenaan gestaan, met beide waren we al bijna kampioen...
+2/-0

2 jaar geleden
Leuke wedstrijd met wederom een zwak moment van een PSV keeper.Het 2e doelpunt van Volendam kwam uit een corner waar Muhren geheel vrijstaand kon inkoppen.Uitermate zwak verdedigd.PSV moet misschien maar overwegen om Romero nog een seizoen de kans te geven.Dankzij zijn 2 doelpunten toch een verdiend punt voor het gehavende jong PSV.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Een kans mag hij van mij krijgen. Twee ook. Maar het lijkt me duidelijk dat we vol op een andere spits in moeten zitten en alles wat Romero brengt als bonus moeten zien.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Welja, nog een kans. Gewoon lekker nog een paar ton in de bodemloze put storten. Wat maakt het ook uit allemaal.
+1/-4

2 jaar geleden
Niks van gezien. Lijkt mij wel aardig potje te zijn geweest. Als die Gaucho toch eens heel zou kunnen blijven... tja jammer maar helaas.
+2/-0

2 jaar geleden
Is zo jammer, je ziet aan alles dat die jongen het in zich heeft. Maar ja als bij mij op het werk het iemand wel in zich heeft maar het er na vier jaar nog niet uitkomt moeten we toch eens verder kijken.
En ja dan lopen we het risico dat hij het toch ergens goed gaat doen. Hadden wij toen ook niet die Scamacca of zoiets, die schijnt het nu ook aardig te doen.
+1/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi