Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het is een goed resultaat tegen een goede ploeg'

8 april 2022 00:16

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan dat PSV een goed resultaat had gehaald. "Maar we zijn er nog niet. We moeten de focus behouden en moeten het volgende week thuis proberen af te maken", aldus Gakpo. "We hebben een paar goede mogelijkheden gekregen. Zij hadden ook een paar goede fases, maar al met al had ik wel het gevoel dat we hier hadden kunnen winnen."

De aanvaller was het wel eens met de opmerking dat PSV in de tweede helft de schroom wat van zich afgooide. "In de eerste helft staken we er wat minder energie in en verloren we de duels te makkelijk. In de tweede helft was alles wat beter en scherper", zo gaf hij aan. "Zij waren met fases domintant en drukten ons terug, maar we hebben ons goed staande gehouden. We hebben een paar goede countermomenten gehad, maar vergeten dan ze pijn te doen."

Gakpo vond dat hij in de tweede helft een strafschop had moeten krijgen. "Ik heb het nog niet terug kunnen zien, maar wat ik links en rechts van me hoor was het een penalty", zei hij daarover. "Ik kapte hem. Hij raakte de bal niet en mij wel. Dan is het sowieso een overtreding. Hij floot alleen niet en er is geen VAR, dus helaas."




Tags

gakpo cody afgooide countermomenten domintant drukten espn scherper schroom staken var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte