Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Er werden goede resultaten geboekt en dan moet je af en toe plaats nemen op de bank'

10 april 2022 21:34

Marco van Ginkel gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn dat hij tegen RKC weer mocht spelen. "Ik heb corona gehad en een kleine blessure. Er werden goede resultaten geboekt en dan moet je af en toe plaats nemen op de bank en wachten op jouw kans. Die was er nu", aldus Van Ginkel.

Gevraagd werd of het lastig spelen was omdat er zo veel wisselingen waren in de ploeg. "In de eerste helft zijn we helemaal niet in de problemen geweest. Je moet dan zelf wel de kansen creëren, maar dat hebben we ook gedaan. Na één minuut hadden we al op voorsprong kunnen komen en dan maak je het jezelf iets makkelijker", zo gaf hij aan. "Het bleef heel lang 1-0. Na de wissels kwam dan toch de 2-0 en dan weet je dat het klaar is."

Met zijn toekomst is de aanvoerder nog niet bezig. "Ik concentreer me nu op dit seizoen. We hebben nog heel belangrijke wedstrijden en belangrijke prijzen om voor te spelen. Daarna gaan we wel kijken", zei hij daarover. "Ik voel me nog goed. Ik denk dat ik uiteindelijk ook nog heel belangrijk kan zijn voor PSV."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel concentreer corona espn rkc wisselingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte