Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Uiteindelijk was vandaag mijn dag'

10 april 2022 21:42

In gesprek met ESPN gaf Jordan Teze aan blij te zijn met zijn eerste doelpunt voor PSV. "Ik werd al een beetje geplaagd in de kleedkamer dat ik nog geen goal had gemaakt, maar uiteindelijk was vandaag mijn dag", aldus Teze. "Natuurlijk wil ik altijd graag, maar ik kom niet altijd in die situatie. En als ik in die situatie kom, weet ik niet altijd wat ik moet doen. Nu dacht ik gewoon aan schieten en mijn kans pakken."

De verdediger hoopt nu qua doelpunten los te zijn. "Scoren is natuurlijk niet per se mijn taak, maar het voelt wel bevrijdend", zo gaf hij aan. "Iedereen was heel blij voor mij en ook heel trots op mij. Het was echt een heel mooi moment."

Vooraf dacht Teze zeker niet dat het duel tegen RKC eenvoudig ging worden. "Zij hebben het Ajax ook heel lastig gemaakt en andere teams ook", zei hij daarover. "We wisten gewoon dat als we de wedstrijd goed zouden uitspelen en gefocust de wedstrijd in zouden gaan, dat we gewoon gingen winnen en dat hebben we ook gedaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan espn geplaagd rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage