Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Utrecht moet zich bij KNVB verantwoorden

1 mei 2003 23:15

Verslaggever: MP

Naar aanleiding van de halve finalewedstrijd voor de beker in de Galgenwaard tegen PSV moet FC Utrecht zich verantwoorden bij de KNVB. FC Utrecht fans betraden na afloop van die Amstelcup wedstrijd het veld. Ook dient de club zich te verantwoorden voor het gooien van voorwerpen door supporters tijdens de competitiewedstrijd tegen Willem II. De club zelf heeft voor volgend seizoen al extra maatregelen aangekondigd om tot een stringenter veiligheidsbeleid te komen om een definitief einde te maken aan de onrust in het stadion.

Zogenoemde vliegende brigades worden ingezet om vooral op de Zuidtribune de orde te handhaven. Dit professionele beveiligingspersoneel moet er extra op toezien dat mensen tijdens de wedstrijd op hun stoel blijven zitten en zich niet gaan verplaatsen. De eredivisievereniging wil haar supportersschare beter in de hand houden om zodoende het aantal boetes te beperken.

Meer op




Tags

utrecht verantwoorden knvb amstelcup beperken betraden beveiligingspersoneel brigades eredivisievereniging finalewedstrijd galgenwaard stoel stringenter supportersschare veiligheidsbeleid vliegende zogenoemde zuidtribune

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage