Transparent
Inloggen
Sluiten

Absoluut topaffiche wacht voor PSV donderdag in het Philips Stadion

12 april 2022 19:22

Voor PSV staat er donderdag weer een absoluut topaffiche als de return tegen Leicester City op het programma staat. Na de 0-0 in Engeland is het aan de ploeg van Roger Schmidt om het in eigen huis af te maken en de halve finale van de Conference League te halen.

De historie zal PSV veel vertrouwen bieden. 17 keer eerder begon de club een tweeluik in Europees verband met een gelijkspel in de uitwedstrijd. Uiteindelijk wist PSV het 14 keer in eigen huis af te maken en door te gaan naar de volgende ronde.

Net zoals PSV werd er bij Leicester City afgelopen weekend volop gewisseld. In vergelijking met de wedstrijd tegen PSV speelden zondagmiddag zeven andere spelers in de basisopstelling. Het bleek voldoende om Crystal Palace met 2-1 te verslaan en nog een kleine kans te houden om via de competitie Europees voetbal te halen gezien de inhaalwedstrijden die de club nog tegoed heeft.




Tags

topaffiche leicester conference engeland historie inhaalwedstrijden palace roger schmidt tegoed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage