Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk in beroep: mist daardoor wellicht topper tegen PSV

2 mei 2003 09:43

Verslaggever: RvW

Het is nog de vraag of Pierre van Hooijdonk in de topper tegen PSV van de partij zal zijn. De tuchtcommissie van de KNVB gaf hem vrijdagmorgen een straf van drie duels, waarvan ??n voorwaardelijk, voor zijn rode kaart in het duel tegen Ajax. De aanklager had donderdag nog vier duels ge?ist. Hij zou daardoor de komende twee duels missen en op tijd weer speelgerechtigd zijn voor het duel tegen PSV. Doordat Feyenoord in beroep gaat, wordt zijn straf opgeschort. Als in hoger beroep zijn straf wordt gehandhaafd zal hij zeker het duel tegen PSV moeten missen.

In andere strafzaken gaf de tuchtcommissie wel gehoor aan de eis van de aanklager. Chivu kreeg een straf van vier wedstrijden, waarvan ??n voorwaardelijk. Zlatan Ibrahimovic kreeg een schorsing opgelegd van zes wedstrijden, waarvan ??n voorwaardelijk. Zijn eerste wedstrijd schorsing heeft hij al uitgezeten tegen AZ.

Meer op




Tags

beroep hooijdonk topper aanklager tuchtcommissie chivu feyenoord ibrahimovic ist knvb opgeschort strafzaken uitgezeten zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage