Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Uiteindelijk waren we voorin niet efficiënt genoeg'

14 april 2022 23:05

In gesprek met ESPN gaf Mario Götze aan dat het voor PSV uiteindelijk een frustrerende avond was. "We stonden voor en hadden een goede uitgangspositie. Uiteindelijk waren we voorin niet efficiënt genoeg", aldus Götze. "Ook zij kregen een paar kansen en maken vervolgens in de slotfase twee keer een doelpunt."

Volgens Götze had PSV zelf beter moeten spelen. "We kregen een heel goede kans om de 2-0 te maken en een paar minuten later maken zij gelijk", zo gaf hij aan. "We speelden thuis. Vooral in balbezit had het beter gemoeten en efficiënter moeten zijn voor de goal. We speelden uiteindelijk oké, maar het resultaat is heel teleurstellend."

De blik van PSV gaat nu naar zondag als de bekerfinale op het programma staat. "De volledige focus lag op de wedstrijd van vandaag. Dat was voor ons een heel belangrijke wedstrijd", zei de Duitser daarover. "De wedstrijd van zondag zal een heel andere wedstrijd worden in een andere competitie. Daar zal de focus op moeten. We hebben maar twee dagen om te herstellen, maar we weten hoe belangrijk het is. Het is een finale en daar kijken we heel erg naar uit. Nu zijn we teleurgesteld, maar vanaf morgen moeten we weer vooruit gaan kijken."




Tags

gotze bekerfinale efficienter espn uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage