Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hebben alles gegeven'

14 april 2022 23:29

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat PSV een uitstekende wedstrijd had gespeeld. "We hebben ons best gedaan, maar waren af en toe wat ongelukkig", aldus Schmidt. "Met Ibrahim, Cody en Eran kregen we een paar kansen om de 2-0 te maken, maar uiteindelijk hadden zij meer kracht. Na de 1-1 werd het weer een open wedstrijd. Uiteindelijk moeten we accepteren dat zij de wedstrijd beslist hebben."

Schmidt vindt niet dat hij zijn ploeg veel kan verwijten. "We speelden tegen een heel goede ploeg uit de Premier League. Het was heel close en je hebt ook het gevoel dat het mogelijk was", zo gaf hij aan. "Ik vind niet dat je kan zeggen dat het een onnodig verlies was, want dan klinkt het alsof je niet alles hebt gegeven. We hebben alles gegeven."

Gevraagd werd aan de trainer of hij niet meer snelheid binnen de lijnen had moeten brengen. "Philipp Max en Joey Veerman waren niet helemaal fit. Zij waren afgelopen dagen ziek en konden niet trainen. Dat ze uiteindelijk uitgeput waren was wel duidelijk", zei hij daarover. "Verdedigend hadden we niet veel opties om in te brengen, maar uiteindelijk is het wat het is."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger close cody eran espn joey philipp uitgeput veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage