Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zondag voor het eerst in negen jaar weer in finale van TOTO KNVB Beker

15 april 2022 11:23

Voor PSV staat er zondag weer een absolute topper op het programma, aangezien dan de finale van de TOTO KNVB Beker wacht. In De Kuip wacht voor de ploeg van Roger Schmidt een nieuwe clash met Ajax. Eerder dit seizoen werd in de Johan Cruijff Schaal nog gewonnen, maar beide duels in de Eredivisie gingen verloren.

PSV en Ajax stonden drie keer eerder tegenover elkaar in de finale van de TOTO KNVB Beker en PSV wist die geen enkele keer te winnen. Ajax bleek in 1970, 1998 en 2006 te sterk.

Voor PSV wordt het zondag de achttiende bekerfinale uit de clubhistorie. Tot nu toe wist het negen keer te winnen. In 2013 stond PSV voor het laatst in de finale, maar toen werd verloren van AZ. Een jaar eerder werd de laatste KNVB Beker toegevoegd aan de prijzenkast. PSV wist toen Heracles met 3-0 te verslaan.




Tags

knvb bekerfinale clash eredivisie heracles kuip prijzenkast roger schmidt topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage