Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Ik zit hier echt op mijn plek'

17 april 2022 21:42

In gesprek met ESPN was Joey Veerman het niet eens met de analisten dat hij bij PSV kapot wordt gemaakt aan de rechterkant. "Ik snap op zich wel wat ze bedoelen omdat als je dan naar binnen gaat je op je linkerbeen uitkomt. Aan de andere kant kun je die passjes met rechts wel geven naar de achterlijn. Maar dat is helemaal niet belangrijk als je vandaag wint", aldus Veerman.

De middenvelder heeft het uitstekend naar zijn zijn bij PSV. "Ik ben blij dat ik sinds mijn komst bijna alles heb gespeeld. Met zes goals en zes assists heb ik het ook wel aardig gedaan", zo gaf hij aan. "Als je dan in de basis wordt gezet als rechtsbuiten moet je gewoon daar ervoor gaan. Zeker in de bekerfinale doe je daar helemaal niet moeilijk over."

Fysiek was Veerman niet ongeschonden uit de strijd gekomen. "Na een kopduel kwam ik helemaal verkeerd neer. Ik weet de helft niet meer", zei hij daarover. "Na een minuut of dertig ging het wel weer. Toen kwam ik een soort van bij. Ik vroeg aan Blind nog wie de 1-0 had gescoord. Ik zou het echt niet weten. Je wil natuurlijk nooit gewisseld worden, maar na zeventig minuten was het wel mooi geweest. Maar alles gaat gewoon goed met mij."

Veerman is blij dat hij in januari de overstap naar PSV kon maken. "Naar zo'n topclub en zo goed opgevangen door iedereen. Het gaat heel lekker en ik zit hier echt op mijn plek", reageerde hij daarop.




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey achterlijn bedoelen bekerfinale blind espn kopduel linkerbeen ongeschonden passjes zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage