Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het is voor ons heel speciaal dat we deze beker gewonnen hebben'

18 april 2022 02:10
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Het is voor ons heel speciaal dat we deze beker gewonnen hebben"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt gaf in gesprek met ESPN aan erg opgelucht te zijn. "Het is voor ons heel speciaal dat we deze beker gewonnen hebben", aldus Schmidt. "Ik ben enorm trots op mijn ploeg. Ik hou echt van wat ze gedaan hebben vandaag. Het was een fantastische prestatie en een fantastisch gevecht. Ze hebben er altijd in geloofd. We verdienden het ook om te winnen, dus we zijn heel erg blij."

De trainer werd geconfronteerd met de opmerkingen van Erik ten Hag dat juist Ajax als enige recht had op de zege. "Het is voor mij heel duidelijk dat wij het verdienden. Over 90 minuten waren wij de betere ploeg", zo gaf hij aan. "Donderdag hebben we al gespeeld, vandaag hebben we weer gevochten en zijn we teruggekomen van een 0-1 achterstand."

Schmidt ging verder: "We hebben de wedstrijd op een goede manier gecontroleerd en op het begin domineerden wij ook het duel. Volledig uit het niets kwamen zij op voorsprong, toen was het even lastig. Na rust hebben we karakter, mentaliteit en kwaliteit getoond. We kregen ook kansen om het helemaal te beslissen, maar met 2-1 bleef Ajax nog in de wedstrijd. Natuurlijk kregen zij ook wel een paar kansen, maar het is voor mij overduidelijk dat wij de betere ploeg waren."




Tags

schmidt roger domineerden espn gecontroleerd geloofd hag opgelucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte