Transparent
Inloggen
Sluiten

Punt voor Jong PSV in vermakelijk restant tegen ADO Den Haag

19 april 2022 21:24
Foto: Pro Shots

Punt voor Jong PSV in vermakelijk restant tegen ADO Den Haag; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft in het restant tegen ADO Den Haag een punt over weten te houden. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Het duel stond oorspronkelijk op de planning op 11 maart, maar werd toen halverwege de eerste helft bij een 0-1 stand gestaakt vanwege een stroomstoring. Ook nu begon het duel later omdat een van de lichtmasten in het Cars Jeans Stadio niet werkte.

Direct na de hervatting van het duel werd Jong PSV onder druk gezet en moest doelman Kjell Peersman veelvuldig in actie komen. De Belg wist met enkele knappe reddingen zijn doel lang schoon te houden, maar moest in de tweede helft toch de bal uit het net halen nadat een rebound werd benut.

Jong PSV had tot dan toe nog geen enkele mogelijkheid gehad, maar een minuut na de gelijkmaker leek de ploeg van Ruud van Nistelrooij weer op voorsprong te komen. Een doelpunt van Nigel Thomas werd echter vanwege buitenspel afgekeurd. Dat leek op de beelden een foutieve beslissing, maar de arbitrage was onverbiddelijk.

Enkele minuten later zorgde Thomas alsnog voor de voorsprong, waarop ADO opnieuw ten aanval trok en de ploeg van Van Nistelrooij terug wist te dringen. Dit keer duurde het niet lang voordat het opnieuw gelijk werd, waarna een vermakelijke periode op het veld ontstond. Beide teams kregen volop mogelijkheden op de voorsprong, maar vooral beide doelmannen wisten zich te onderscheiden.




Tags

jong ado nistelrooij vermakelijk arbitrage cars foutieve jeans lichtmasten nigel peersman rebound schoon stadio stroomstoring vermakelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Deze wedstrijd had Jong 3 punten kunnen opleveren maar ook geen punten. JPSV maakte veel te weinig gebruik van de ruimtes die Den Haag op het middenveld liet. Verder volkomen onterecht een doelpunt afgekeurd van jong. Van mij mag Ado promoveren. In de 3e stad van Nederland hoort een eredivisieclub en Den Haag speelt niet op plastic zoals Emmen en Volendam. JPSV heeft gelijk gespeeld tegen de nummers 2,4 en 5 en gewonnen van de nummer 3 van de KKD. Maar ook verloren van laagvliegers zoals Oss, Jong Utrecht, Jong AZ en FC Den Bosch.
+2/-0

1 jaar geleden
Doet denken aan Dordt-PSV in 1993. Net als toen, zij het nu niet na de rust, hervat bij 0-1 en geëindigd in 2-2. Ik moet wel zeggen dat die een stuk harder aankwam en zwaarder op de maag lag dan deze.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Tegen Dordt waren toendertijd dure verliespunten. Feyenoord ging toen met het kampioenschap aan de haal. En dat allemaal na een bommelding waardoor PSV 2x naar Dordt moest.Was waarschijnlijk een Feyenoord supporter.
+1/-0

1 jaar geleden
Yup. Ik ben toen 2x naar Dordt afgereisd. Was overigens niet de enige wedstrijd op het eind waarin wij het gruwelijk weg gaven! Wat dat betreft had dat seizoen wel wat weg van 2018/19.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee inderdaad! De Breuk met een mispeer op een schot van Sturing tegen Vitesse in de lelijke Goffert met zijn wielerbaan bezorgt me nog altijd afgrijzen!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje