Transparent
Inloggen
Sluiten

'Volop belangstelling voor Érick Gutiérrez, langer verblijf bij PSV ook niet uitgesloten'

21 april 2022 11:00 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Volop belangstelling voor Érick Gutiérrez, langer verblijf bij PSV ook niet uitgesloten"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Érick Gutiérrez na dit seizoen kan vertrekken bij PSV. Roger Schmidt zou de Mexicaan mee willen nemen naar Benfica, terwijl ook Fulham belangstelling heeft in de middenvelder. Gutiérrez heeft nog een contract voor een jaar, maar voor hem is een langer verblijf bij PSV ook niet uitgesloten. Het Eindhovens Dagblad voegt er aan toe dat er ook interesse is uit de Bundesliga en van het Spaanse Espanyol.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez benfica bundesliga espanyol fulham roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Vreemd dat zijn contract nog niet verlengd is. Ik vind hem momenteel 1 van de betere spelers op het veld. Doet het naast Sangare goed daar, zou volgens mij naast van Ginkel (als Sangare vertrekt) ook goed doen.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Van Ginkel gaat hem niet meer worden denk ik. PSV draait een aardig seizoen en een aantal spelers staan er harstikke goed op.
Hopelijk is er een goed scoutingslijstje paraat voor alle posities, in de categorie aankopen als Veerman.
PSV gaat een gigantische metamorfose tegemoet en door de grote inkomsten is doorselecteren ook mogelijk.
Drommel, Mvogo, Thomas, van Ginkel,Sadilek, Sangare, Gutierez, Gakpo, Bruma, Vinicius, Götze, Romero. Met wat pech zelfs interesse in Madueke en Boscagli. Net als in de randstad, veel geld. Maar helemaal opnieuw bouwen.
Enkel basismateriaal halen. Rest aanvullen met eigen jeugd. Er staat best wat te trappelen op de herdgang.
+8/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat van Ginkel als persoonlijkheid, maar ook met zijn ervaring zeker nog wel gewenst is in de selectie (zeker bij het wegvallen van Gotze). Ik denk dat van Ginkel in een andere speelstijl ook zeker nog wel goed genoeg is, om samen met Veerman en Gutierez op het middenveld te spelen.
Hoe van harte ik het sommige ook gun om nog vaak voor PSV te spelen, mogen de namen die jij noemde van mij ook vertrekken. Een enkeling is gewoon niet goed genoeg (Drommel, Bruma) en anderen zijn te vaak geblesseerd (Thomas, Romero, Madueke). En dan enkele zijn gewild bij de subtop in andere competities, maar denk niet dat zij door zullen breken naar de echte top en daarvoor misschien toch beter bij PSV kunnen blijven om ieder jaar mee te spelen voor prijzen (beker/competitie) (Mvogo, van Ginkel, Boscagli). De laatste paar uit je lijstje zijn waarschijnlijk onhoudbaar voor PSV, hoe jammer dan ook.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Qua persoonlijkheid deel ik je mening omtrent van Ginkel absoluut. Maar ik vermoed dat zijn salaris niet meer staat in verhouding tot zijn sportieve bijdrage.
In de subtop in andere landen kan men veel meer verdienen ben ik bang. Dus als men interesse heeft in de Boscagli's en Guti's van deze wereld, dan gaan ze lopen.

Ik vergat overigens Baumgartl ook nog te noemen.
Wie vergeten we nog? Er is vast nog meer wat ik even vergeet. Middelmaat mag weg. Dan kan eigen jeugd ook deels opvullen. Veel goedkoper.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Totaalpakket van Ginkel precies wat team nodig zal hebben. Verwacht gewoon basis en aanvoerder volgend seizoen.
+1/-0

 
Ik durf de weddenschap wel aan dat Boscagli iig niet gaat vertrekken door die zware blessure waar hij nu mee kampt
+4/-1

 
1 jaar geleden
Verrek, idd. Hahaha.Helemaal niet meer aan gedacht.
+1/-0

 
Ik ben het verder overigens volledig met je eens. Ik verwacht voor komende zomer ook een flinke renovatie. Al verwachten we dat volgens mij ieder seizoen en meestal valt het dan 'tegen' :D
+3/-1

 
1 jaar geleden
Ze mogen hem van mij inderdaad ook wel verlengen en wellicht ook al eerder zodat hij nooit zomaar gratis de deur uit loopt. Aan de andere kant, hij speelt op het moment inderdaad erg goed, maar die situatie was een tijdje terug wel anders natuurlijk toen hij minder speeltijd kreeg.
+3/-0

1 jaar geleden
Moeilijk.
Heeft jarenlang veel te weinig gebracht en speelt dit seizoen opeens wel een aantal goede wedstrijden. Ik blijf me afvragen in welke mate dat te maken heeft met zijn plekje bij de selectie van Mexico en het aankomende WK.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind het maar een vreemde zaak dat Roger Schmidt spelers van ons mee wil nemen naar Benfica. Als PSV Schmidt een fors salaris betaald dan hoort daar ook bij dat hij voor de belangen van PSV werkt, en nu niet voor de belangen van een volgende club.

Straks wil hij ook nog Götze mee gaan nemen, en zijn we een belangrijk deel van onze as weer kwijt. Is er iets bekend over wat er tav een afkoopson in het contract van Götze staat ?
+3/-3

 
Dus omdat hij nu voor PSV werkt mag hij over 2 1/2 maand als hij bij een andere club zit geen spelers van PSV meenemen?
+2/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Je snapt toch wel wat hij bedoelt, niet?

Als PSV kun je wel eisen dat hij alleen in overleg met de club spelers gaat polsen en niet achter de rug om.
+3/-0

 
En wie zegt dat dat niet gebeurt?

Dat hij eventueel in juli spelers van PSV mee wil nemen naar Benfica staat volledig los van het feit dat ook hij de komende vijf duels zo goed mogelijk wil afsluiten.
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Jij snap het. (Edit, dus PSValtijd1)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad, als je nu voor PSV werkt, dan is het raar om alle ervaring en kontakten die je bij PSV hebt opgedaan, 1 dag na het beeindigen van je contract TEGEN PSV gaat gebruiken, om spelers van PSV los te weken.
Dat heet op een normale manier weggaan, en goed fatsoen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je hebt volledig gelijk, in de gewone wereld dan. Maar hoe vaak moet ik nog uitleggen dat de voetbalwereld op geen enkele wijze op de gewone wereld lijkt.....
+3/-0

 
Je overdrijft echt enorm.

Schmidt wil een speler van PSV meenemen naar Benfica. Wat maakt het uit? Ook voor Benfica geldt dat ze een transfersom moeten betalen. Net zoals Fulham dat zal moeten, de club(s) uit de Bundesliga en ook Espanyol dat zou moeten.

Heeft hij uberhaupt al spelers van PSV gepolst om met hem mee te gaan? Of heeft hij intern bij zijn besprekingen met Benfica aangegeven dat hij een of meerdere spelers op het oog heeft als mogelijke versterking?

Waarom zou het een probleem zijn als Benfica voor een speler betaalt wat PSV wil hebben? En wat heeft Schmidt precies gedaan wat onfatsoenlijk is? Het enige gerucht wat nu gaat is dat Benfica een van de clubs is waar Gutierrez in beeld is als mogelijke versterking.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Wow, wat een onzin :I Ik sluit me verder aan bij de poster hierboven. Hoef ik het niet zelf te herhalen.
+2/-1

1 jaar geleden
geen ja en geen nee, voorbeeldige prof. De eerste wedstrijd met Lazano sprak tot de verbeelding. Prima gespeeld, goede instelling. Een mooie transfer verdient hij wel
+2/-0

1 jaar geleden
Speelde een dijk van een bekerfinale. Verder nogal wisselvallig. Wisselt goede met dramatische wedstrijden af. En laten wij vooral ook niet vergeten dat hij er ruim 3 jaar lang met de pet naar heeft gegooid. Mag eventueel blijven.
+1/-0

Guti in Eindhoven houden lijkt mij nu hij evolueert het meest verstandige, de/het dubbele investering kan zich zo uitbetalen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage