Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat vol voor langer verblijf van Cody Gakpo'

22 april 2022 14:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV gaat vol voor langer verblijf van Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV er alles aan wil doen om Cody Gakpo nog een seizoen in Eindhoven te houden. Ondanks dat de aanvaller in januari zijn contract nog verlengde is het niet uitgesloten dat Gakpo een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2027 kan gaan tekenen. Momenteel ligt hij nog tot 2026 vast bij PSV.

Meerdere clubs hebben echter al belangstelling getoond in de international van het Nederlands elftal, waarvan Arsenal de meest serieuze lijkt te zijn. Gakpo zou echter open staan voor gesprekken over een langer verblijf en heeft van Ruud van Nistelrooij ook al te horen gekregen dat hij hem heel graag komend seizoen bij de selectie heeft. PSV heeft daarbij het WK van eind dit jaar als troef, omdat Gakpo in Eindhoven verzekerd is van een basisplaats.

Meer op ED.nl




Tags

gakpo cody arsenal nistelrooij troef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat zou heel verstandig zijn ook mede gezien het feit dat hij nog nooit een volledig seizoen een constante prestatie heeft kunnen neerzetten (ivm blessure gevoeligheid) in de eredivisie, laat staan in de premier league! En dit geldt dubbel voor Madueke
+3/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens. Als hij in Engeland wil slagen heeft hij nog wel wat ontwikkelpuntjes (balaannames, vrij lopen, meeverdedigen). Over het gehele seizoen zijn zijn cijfers goed: 42 wedstrijden 18 goals, 15 assists. Maar in de grote wedstrijden is hij er nog vaker niet dan wel.
+2/-0

2 jaar geleden
Win win lijkt me. Cody verzekerd van een basisplaats tot en met het WK. Moet zichzelf op het hoogste podium (Champions League) nog bewijzen. Buitenlandse clubs zijn toch wat voorzichtiger geworden met flinke bedragen neertellen voor eredivisie spelers. Als fan en kind van de club kan hij dan wellicht afscheid nemen met een titel, dat is toch ook zijn droomscenario?
+3/-0

2 jaar geleden
Alles hangt af van de centen. Als er een club komt die bereid is tot een flinke overschrijding van het transferrecord van PSV (ca. 40 miljoen), dan denk ik dat we hem moeten laten gaan. Dus bij bedragen vanaf 45 miljoen is het verkopen!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Denk dat Gakpo daar zelf ook nog wel wat over te zeggen heeft lijkt me (juiste club, speeltijd, plannen van Ruud en PSV, misschien vind hij zich er zelf nog niet klaar voor, etc)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik krijg ook een beetje het gevoel dat PSV al lang een verkoop wil (en ook nodig heeft) en dat ze de prijs nog wat op willen drijven.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ik denk dat we bij Cody eens een keer de magische grens van 50 moeten overschrijden.
+1/-0

2 jaar geleden
Niet te hopen dat we hem daarna een transfer gunnen voor een appel en een ei..
+1/-0

2 jaar geleden
Als je de media moet geloven is hij al zo goed als weg maar heb zelf helemaal niet het idee dat hij al wil vertrekken na dit seizoen. Denk ook niet dat hij al toe is aan een (sub)topper in een andere competitie
+1/-0

2 jaar geleden
Gakpo is een verstandige jongen, met verstandige ouders. Brands heeft hem het Depay scenario voorgeschoteld, die blijft nog wel een jaar.
+1/-0

2 jaar geleden
Lijkt mij zéér verstandig plan. Voor beide partijen. Eigenlijk pleit ik zelfs voor 2 jaar.
+1/-0

2 jaar geleden
Kan iemand mij vertellen wat het nut is van één jaar extra? Het lijkt mij dat Cody al topverdiener is en hiermee zullen altijd behoorlijk wat extra kosten gemoeid zijn.

Wat je nu daarvoor terugkrijgt is één jaar verlenging, terwijl het op transferwaarde vermoedelijk minimale impact heeft aangezien hij volgend jaar toch wel weg is (huidig contract = tot 2026...)

Daarnaast vangt PSV nooit de hoofdprijs dus mij bekruipt heel sterk het gevoel dat we hier de speler vooral rijker mee maken, terwijl je zijn vertrek toch niet in de hand hebt.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte