Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen wint na comeback van VV Alkmaar

22 april 2022 22:00
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen wint na comeback van VV Alkmaar; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen heeft in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen de derde plaats weer weten te pakken. Op bezoek bij VV Alkmaar werd met 2-3 gewonnen. Halverwege de eerste helft keek de ploeg nog tegen een 2-0 achterstand aan, maar via een treffer van Jeslynn Kuipers kwam na een half uur spelen de aansluitingstreffer.

Nadat Esmee Brugts al snel in de tweede helft gelijk maakte kon worden gejaagd op de overwinning. PSV leek op voorsprong te komen nadat een bal over de doellijn was, maar de arbitrage kende het doelpunt niet toe. De ploeg leek daarom genoegen te moeten nemen met een gelijkspel, maar vlak voor tijd volgde na een doelpunt van Desiree van Lunteren alsnog de zege.




Tags

alkmaar arbitrage brugts desiree doellijn eredivisie esmee gejaagd jeslynn kuipers lunteren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik heb er niets van gezien maar als je tegen een zwakke tegenstander als Alkmaar met 2-0 achterkomt dan moet het niet best zijn geweest. Wel veerkracht getoond maar kwalitatief is het niet goed wat De dames kunnen brengen.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
In het verlengde hiervan, PSV heeft weer eens de verkeerde Oranjeklant teruggehaald. Desiree van Lunteren stopt al op 29-jarige leeftijd.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje