Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Het belangrijkste waren de drie punten en die zijn binnen'

24 april 2022 00:04

Eran Zahavi keek in gesprek met ESPN uiteindelijk tevreden terug op de wedstrijd van PSV. "Het is nooit makkelijk om een wedstrijd te winnen. Helemaal niet de wedstrijd nadat je de beker gewonnen hebt", aldus Zahavi. "Het is dan lastig om echt gefocust te zijn en een hoge kwaliteit te leveren. Maar het belangrijkste waren de drie punten en die zijn binnen."

Zelf zorgde de Israëliër voor de gelijkmaker. "Het was geen gemakkelijke goal. Het is altijd lekker om te scoren, zeker op zo'n moment. Het was voor het team heel belangrijk", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk hebben we karakter getoond en de wedstrijd gewonnen. Dat was het belangrijkste."

Zahavi maakte tegen Cambuur zijn negende competitietreffer van het seizoen. "Ik verwacht van mezelf altijd meer, maar gezien alles wat er dit seizoen is gebeurd is dat denk ik wel oké", zei hij daarover. "Ik ben er een paar maanden uit geweest met een blessure en dat moet je ook in overweging nemen. Het is oké, maar zoals ik al zei verwacht ik van mezelf veel meer."




Tags

zahavi eran cambuur espn israelier overweging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage