Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Shurandy Sambo mondeling akkoord over nieuw contract'

27 april 2022 22:38 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Shurandy Sambo mondeling akkoord over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV een mondeling akkoord heeft bereikt met Shurandy Sambo. De rechtsback van Jong PSV heeft een contract tot het einde van het seizoen, maar heeft zijn ja-woord gegeven aan een nieuwe verbintenis. Waarschijnlijk gaat dit om een contract voor twee seizoenen en zal dit snel officieel worden gemaakt.

Sambo maakte vorig seizoen in de laatste speelronde tegen FC Utrecht zijn officiële debuut in het eerste elftal van PSV. Vanwege een zware blessure kwam hij dit seizoen amper in actie. Sambo stond op het punt om op huurbasis naar Cambuur te vertrekken, maar dat ging door zijn kniekwetsuur niet door.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Sambo aansluiten bij het eerste elftal. Daarna zal worden gekeken wat voor de verdediger de beste optie is. Sambo heeft de groepstraining bij Jong PSV inmiddels hervat, maar hij is nog niet genoeg hersteld om in de resterende duels van dit seizoen al in actie te kunnen komen. Hij blijft daarom op slechts één wedstrijd staan dit seizoen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo mondeling jong cambuur groepstraining kniekwetsuur utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Sneu dat die blessure hem een jaar uit de roulatie wierp. Goed dat-ie in voorbereiding aan mag sluiten bij de hoofdmacht. Rustig zien hoe hij herstelt en zich ontwikkelt.
+3/-0

 
2 jaar geleden
De laatste jaren heeft PSV het doorstromen van talent wel goed op de rails.
+3/-0

2 jaar geleden
Voor zijn ontwikkeling denk ik het best wanneer hij direct wordt verhuurt aan een ere-divisie club.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage