Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV toont belangstelling voor Wilfried Gnonto'

28 april 2022 16:10 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV toont belangstelling voor Wilfried Gnonto"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is Wilfried Gnonto in beeld bij PSV. De 18-jarige Italiaan is een aanvaller die momenteel in Zwitserland speelt voor FC ZĂŒrich, waar hij nog een contract voor Ă©Ă©n jaar heeft. Naast PSV zou ook Anderlecht interesse hebben in Gnonto. Hij zou ongeveer vijf miljoen euro moeten kosten.

PSV wil de selectie voor komend seizoen versterken met twee nieuwe spitsen. Een ervaren spits die er direct staat en een talentvolle aanvaller die kan doorgroeien en waar PSV uiteindelijk goed aan kan verdienen. Gnonto past in dat laatste profiel.

Meer op VI.nl




Tags

gnonto wilfried anderlecht italiaan zurich zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Vermoed dat Bruma zich hiervoor te groot voelt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Doan wil zich graag ontwikkelen in de CL. Kunnen we die mooi ruilen.
+2/-2

1 jaar geleden
Pittig geprijsd voor iemand die naar alle waarschijnlijkheid zal moeten rijpen bij Jong.
+3/-0

 
1 jaar geleden
De markt is, ondanks alle financiele tegenslagen, totaal op hol geslagen. Dat zal alleen maar erger worden met alle private equity gelden die de markt worden in gepompt. Een jongen van 18 met een dergelijk prijskaartje moet ook nog maar de druk aankunnen. We gaan het zien maar het idee dat PSV een jonge spits naast een ervaren rot wil neerzetten is wel een duidelijk teken van beleid vind ik. Kunnen we concluderen dat onze huidige jeugdspitsen gewogen zijn en te licht zijn bevonden net als Piroe vorig seizoen? Ik heb geen moeite met doorselecteren
+1/-1

1 jaar geleden
Juist! Dit zijn de spelers die we moeten proberen te halen. Grote talenten met kans op flinke waardevermeerdering. Daar hebben we er echt te weinig van.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Grote talenten? Hij komt tot de oksel van zijn medespeler!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Haha iets met camera hoek misschien? :D Maar met 1,70m is het inderdaad geen reus.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb nog nooit van hem gehoord, maar toegegeven, het kijken naar de Zwitserse competitie staat momenteel even op een laag pitje bij mij.
+2/-0

1 jaar geleden
Naar mijn weten lopen er al getalenteerde jong spitsen bij ons rond. Ik neem aan dat deze jongen dan net weer stapje daarboven staat? Spelers die je elftal sterker maken zijn natuurlijk altijd welkom. Volgend jaar is het jaar van de waarheid, haal je niet minimaal plek 2 vliegen de CL miljoenen aan je neus voorbij en gaat of Feyenoord of AZ er mee aan de haal. Het gaat een heel heel heel belangrijk jaar worden.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje