Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'In deze fase van het seizoen gaat het er alleen om dat je wint'

1 mei 2022 19:04

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat PSV uiteindelijk een verdiende overwinning had gehaald. "Het was niet de mooiste wedstrijd, maar in deze fase van het seizoen gaat het er alleen om dat je wint", aldus Schmidt. "Willem II loopt het gevaar dat ze degraderen, dus zij brachten veel energie. We hadden wat problemen, maar het team heeft weer karakter en mentaliteit getoond."

Schmidt vond zijn ploeg vooral in balbezit zwak spelen. "We verloren te vaak de bal. Soms waren we te traag en soms namen we te veel risico", zo gaf hij aan. "Af en toe maakten we de verkeerde keuze en Willem II profiteerde daarvan met een mooie goal."

Voor PSV wacht volgende wedstrijd het duel met Feyenoord. "We denken dat Mario Götze, André Ramalho en Noni Madueke dan weer inzetbaar zijn", zei hij daarover. "Voor Carlos Vinícius is het heel triest. Zijn seizoen zit er nu al op. Spelers kunnen altijd geblesseerd raken of ziek worden. Het is voor ons nu zaak om iedereen fit te houden."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger carlos espn feyenoord gotze madueke ramalho vinicius

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage