Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV zegt contracten van Eran Zahavi en Ryan Thomas formeel op'

2 mei 2022 20:32 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV zegt contracten van Eran Zahavi en Ryan Thomas formeel op"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat PSV formeel de contracten van Eran Zahavi en Ryan Thomas heeft opgezegd. Beide spelers hebben een aflopend contract en de club moest voor 1 mei het contract opzeggen. PSV zou nog wel met beide spelers in gesprek kunnen over een nieuwe verbintenis, maar zeker met Zahavi ziet het er niet naar uit dat er een nieuw contract zal komen. Of Thomas in aanmerking komt voor een nieuw contract is onduidelijk.

Meer op VI.nl




Tags

zahavi eran formeel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Dank voor bewezen diensten, maar eerlijk gezegd kan ik niet één reden bedenken om Ryan Thomas een nieuw contract aan te bieden. Chronisch geblesseerd en als hij fit is, is hij niet goed genoeg. Zahavi is het natuurlijk ook niet helemaal, voor zijn salaris moet een betere spits haalbaar zijn.
+4/-0

2 jaar geleden
Thomas verlengen lijkt handig, dan kunnen we nog een kleine transfersom vragen. Lijkt me ook dat hij de club wel wat verschuldigd is, toch relatief veel salaris voor relatief weinig speelminuten.
+1/-2

 
2 jaar geleden
En er dan net als bij Luckassen niet meer vanaf komen. Nee hoor, gewoon prima zo.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Eens, graag een selectie met spelers waar we graag mee door willen. Spelers waar we liever vanaf willen, daar moeten we niet teveel energie meer in steken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Afhankelijk in welke contrast 'er vanaf willen' gelezen moet worden...
Thomas is zeker wel een goede speler en zou nog veel voor PSV kunnen betekeken, echter is hij meer geblesseerd geweest dan beschikbaar voor het team. In dat oogpunt inderdaad lekker laten gaan.
+1/-0

2 jaar geleden
Zahavi wil weg uit Nederland. Jammer want uitstekende speler voor PSV. Vinicius graag met Schmidt mee laten gaan, is totaal overbodig. Dan zou ik Luuk terug proberen te halen, de jeufd aan luiten sluiten en nog een talent erbij zoeken. Thomas had a. Nooit gekocht moeten worden en b. Allang verkocht moeten zijn. Zonde geld geweest, meer een verlies dat we waarschijnlijk bij nog een aantal duurdere aankopen ook zullen moeten slikken. Helaas, uithuilen, voor de transferperiode begint het contract van John nog maar een keer upgraden en dan maar hopen dat het dit keer wel gaat lukken. De aanhouder wint.
+2/-1

2 jaar geleden
Thomas was en is geen PSV-speler, daarnaast zéér blessuregevoelig, derhalve volstrekt onbegrijpelijke (paniek)aankoop.

Zahavi mag dan wel voetballend niet geweldig zijn, toch weet hij met regelmaat het net te vinden en dat is dan meestal een belangrijke goal. Maar al met al brengt hij toch te weinig voor een PSV-spits. Jammer.
+1/-2

2 jaar geleden
Een prima start.
Ryan Thomas heeft ook wat pech gehad.
Maar dit was ook een beetje een duur gokje, achteraf.
Niet goed genoeg en vaak flinke blessures helaas.

Zahavi, prima 2e spits, maar geen PSV spits zoals we dat verdienen te zien.

Beide heren, dank en succes gewenst.
+2/-0

2 jaar geleden
Prima start om de selectie kwalitatief en fysiek weer op PSV niveau te krijgen

Next: Vinicius, Bruma, Guti, Romero, Baumgartl, Luckassen.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Guti? Momenteel 1 van de betere op het veld en voelt zich zelfs niet te goed om een wedstrijd in de verdediging te spelen. Als ze iemand een nieuw contract moeten aanbieden, is het hem wel. Het heeft misschien even geduurd met hem, maar hij kan nog veel betekenen voor PSV. Zie hem komend seizoen graag centraal met van Ginkel of met Veerman.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Van Ginkel? Zijn laatste goede wedstrijd was in augustus.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte