Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gehele technische staf PSV voor volgend seizoen bekend'

4 mei 2022 09:14 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Gehele technische staf PSV voor volgend seizoen bekend"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de voltallige trainersploeg van PSV voor komend seizoen bekend is. Bekend was al dat Ruud van Nistelrooij geassisteerd zou gaan worden door Fred Rutten en André Ooijer. Ook huidig Jong PSV-assistent trainer Tim Wolf en de van Willem II overgekomen Javier Rabanal zullen aan de technische staf worden toegevoegd.

Wolf is niet de enige uit de huidige staf van Jong PSV die de overstap zal gaan maken naar de A-selectie, aangezien Abe Knoop de keeperstrainer zal worden, terwijl Jermaine McCubbine als fysiektrainer ook naar de A-selectie gaat. Het is de bedoeling dat Luc van Agt de fysieke trainingen weer meer gaat aansturen, terwijl onder andere huidig fysiek trainer Yannick van der Schee samen met McCubbine op het veld aan de slag zal gaan.

Bas Roorda is en blijft de teammanager van PSV, terwijl Mart van den Heuvel op de achtergrond zijn werkzaamheden blijft verrichten.




Tags

jong mccubbine wolf agt fysiektrainer geassisteerd heuvel javier jermaine nistelrooij ooijer rabanal roorda rutten schee tim trainersploeg verrichten yannick

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Niet verkeerd al zou ik voor een ervaren keeperstrainer gaan ipv de keeperstrainer van jong psv
+1/-1

 
Hij is al sinds 1998 keeperstrainer, ervaren genoeg lijkt me
+8/-1

 
1 jaar geleden
Ik hoop vooral dat ie knappe keepers krijgt om te trainen…..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Jammer, Abe Knoop is een ervaren rot en is al jaren werkzaam binnen de diverse PSV teams. Heeft ook al vaker bij het eerste selectie in de staf gezeten, onder anderen in de tijd van Gomes. Ik weet niet of jou dat wat zegt?
+5/-0

 
1 jaar geleden
Goed dat je het zegt wist ik helemaal niet bedankt voor het opnoemen👍
+1/-0

1 jaar geleden
Ik mis de naam van ons klankbord, de enige in wie ik een onbegrensd vertrouwen heb.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is allemaal weer eens veel te groot gemaakt en daar was Hiddink zelf ook niet echt blij mee, volgens mij. (Heb jij natuurlijk gemist, want jij zat in de kuip en hebt dat interview waarschijnlijk dus niet gezien op tv.)

Dat klankbord is niks meer dan wat Hiddink altijd al deed. Af en toe wandelt hij een keer binnen en dan lullen ze over voetbal.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Oh op 17 april, dag bekerfinale, idd ja in De Kuip toen.

Ik blijf erbij, voor Guus Hiddink ben ik bereid om een kogel op te vangen. Met liefde zelfs.
+2/-1

1 jaar geleden
Het is te hopen dat Luc er mede voor kan zorgen dat we komend seizoen minder blessures hebben. Hij heeft in ieder geval de ervaring.
+1/-0

1 jaar geleden
Hmmm. Tja. Voelt als een halve stap terug in het verleden. Daar zit best wat glans aan, maar ik krijg ook weer visioenen van balletjes-breed-voetbal. Hoop dat dat uitblijft. Want dat moet je Schmidt toch echt nageven: PSV speelt onder hem naar moderne maatstaven met directe passings en veel druk op de bal. Dat er veel blessures waren, heeft daar deels mee te maken, maar komt m.i. ook omdat je tot april in 3 competities hebt meegestreden met veel jonge jongens die hun lichaam nog niet goed kennen. Madueke is daar een goed voorbeeld van.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage