Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ritsu Doan al persoonlijk akkoord met FSV Mainz'

5 mei 2022 11:52 - Bild
Foto: Pro Shots

"Ritsu Doan al persoonlijk akkoord met FSV Mainz"; image source: Pro Shots

Volgens Bild lijkt Ritsu Doan op weg te gaan naar FSV Mainz. De Japanner zou zelfs al een persoonlijk akkoord bereikt hebben met de Duitse club. Mainz zou verwachten dat Doan voor 4 à 5 miljoen euro te koop zou zijn. Afgelopen zomer wilden de Duitsers de middenvelder ook al overnemen van PSV, maar wilden toen niet voldoen aan de vraagprijs.




Tags

doan mainz fsv bild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Mag toch hopen dat psv eens serieuze prijzen voor hun spelers gaat vragen.. dit is als het waar is, ook weer zo’n fooi..
Heeft zich afgelopen seizoen goed gemanifesteerd, is een goede back up.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Als we serieuze prijzen voor spelers willen moeten we misschien eens beginnen door serieuze spelers aan te trekken. Doan, is vorig jaar verhuurd en moest begin dit jaar gewoon nog vertrekken. Onze fantastische TD kreeg dat echter niet voor elkaar en eerlijk is eerlijk hij heeft het best leuk gedaan dit seizoen. Derhalve moeten we er nog steeds vanaf om het elftal significant te kunnen versterken. De hoofdprijs ga je dus nooit krijgen. Mainz is ook niet gek.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben persoonlijk van mening dat Doan het uitstekend heeft gedaan dit seizoen. Niemand verwachtte iets van hem, maar als hij speelt, is het elftal stabieler dan met Madueke op de rechterflank. Als ik PSV was, zou ik hem proberen te behouden als hij daar zelf open voor staat (je moet tenslotte wel gemotiveerde spelers hebben).

Voor mij is Doan nu gewoon een potentiële basisspeler van PSV, die op meerdere posities uit de voeten kan. Dan ga je hem natuurlijk never nooit niet weg doen voor een bedrag dat lager ligt dan waarvoor we hem hebben gehaald.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Daar pak je ook gelijk de kern van het probleem, spelers die vorig jaar te licht zijn bevonden, verhuurd zijn en mochten vertrekken lopen nog steeds rond en zijn nu ineens goed genoeg. Het niveau bij PSV is dus gezakt doordat we deze jongens maar niet kwijt kunnen raken en daardoor geen betere spelers kunnen halen. Ben overigens ook van mening dat hij het prima heeft gedaan hoor en vind ook dat hij meer heeft gebracht dan Madueke, die we eigenlijk na de fruitschaal nauwelijks meer gezien hebben. Madueke heeft echter vele malen meer dreiging. Hou hem op rechts, Gakpo op links en zet een Luuk in de spits en je hebt een topaanval.
+1/-2

1 jaar geleden
Voor dit bedrag zou ik een bruikbare speler als Doan nooit verkopen. Heeft aangetoond prima op het niveau mee te kunnen. Wellicht net niet de echte top, maar moet toch rond de 10 miljoen kunnen opleveren in de huidige markt.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens. Heeft het dit seizoen gewoon goed gedaan. Is technisch en in de combinatie prima en heeft ook nog eens een goede linker. Als Goetze gaat dan is hij een optie op 10 en iig een speler die dicht tegen de basis aan staat.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Zeker wel geschikt voor de Nederlandse competitie en waarschijnlijk ook goed genoeg voor de Conference/Europa League. Hij is nog jong en kan nog doorgroeien. En anders een goede backup voor in de eigen competitie, als je de betere spelers rust wil geven voor een belangrijke wedstrijd ofzo. Ik zeg: Niet laten gaan!
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dus wij gaan er nog verlies op lijden ook?

Nou iig succes in de CL, Ritsu, sayonara.

(edit: is natuurlijk wel Bild Zeitung hè?)
+3/-0

1 jaar geleden
15 miljoen en anders heb je nog gewoon een lopend contractje.
Voila, zo simpel kan het zijn
+2/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Doan is gewoon tussen de 12-15 miljoen waard momenteel. Zou echt belachelijk zijn als ze Doan voor 5 miljoen laten gaan. Dan moeten ze zich bij PSV echt kapot schamen en de illusie dat je ooit echt serieus weer mee wil gaan doen heel snel uit de kop zetten!! 5 miljoen.. belachelijk gewoon.
+1/-0

 
Jij hebt hier anders meerdere keren aangegeven dat transfermarkt.com een heel goed beeld geeft wat een speler waard zou zijn. Dan moet jij dus ook vinden dat 6,5 miljoen een goede prijs voor Doan is, terwijl Mauro 'een van de beste backs' Junior 3 miljoen zou moeten kosten in plaats van 30
+1/-1

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Nee hoor Marco. Ik heb zo ver ik me kan herinneren altijd gezegd dat spelers juist ondergewaardeerd worden op transfermarkt ipv dat dit de juiste waarde is. Maar je mag best met een voorbeeld komen waar ik dat wel gezegd heb als je dat graag wil.

Maar zou u me eens kunnen vertellen; gaat het hier om mij of gaat het hier om Doan en de prijs de we daar als PSV zijnde voor kunnen beuren??
+1/-0

1 jaar geleden
Gelukkig heeft het ED bericht dat zowel het persoonlijk akkoord als het transferbedrag van 4m onzin is. Dus of we mogen nog een jaartje langer van 'm genieten, of hij gaat gewoon voor 8-12m weg.
+2/-0

1 jaar geleden
Zullen we er Japanner van maken? Eén p en twee maal een n?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage