Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV opnieuw naar De Kuip voor een topaffiche

6 mei 2022 10:50

Voor PSV staat er zondag weer een topper op het programma als de uitwedstrijd tegen Feyenoord wacht. De Rotterdammers wisten zich donderdagavond nog te kwalificeren voor de finale van de Conference League door Olympique Marseille uit te schakelen. In de Eredivisie is het verschil tussen beide ploegen zeven punten.

Voor de Eredivisie speelden PSV al 66 keer eerder in Rotterdam tegen Feyenoord. Dat zorgt vaak voor problemen, aangezien pas 12 keer gewonnen werd. Het duel kende 21 keer geen winnaar, terwijl PSV 33 keer verloor. In het seizoen 1979/1980 werd met 0-3 de grootste zege behaald, terwijl in 2018 voor het laatst werd gewonnen.

Dat PSV kan winnen in De Kuip liet het afgelopen maand nog zien door na een heerlijke wedstrijd Ajax te verslaan in de finale de van de TOTO KNVB Beker. Érick Gutiérrez en Cody Gakpo zorgen met hun doelpunten voor de winst.




Discussieer mee op de forums


Tags

kuip eredivisie feyenoord topaffiche cody conference gakpo gutierrez knvb marseille topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage