Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré: 'Spelen in de Premier League is de droom van elke voetballer'

7 mei 2022 10:05 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Ibrahim Sangaré: "Spelen in de Premier League is de droom van elke voetballer"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Ibrahim Sangaré aan nog niet te weten waar hij volgend seizoen zal spelen. "Ik ben een speler van PSV en concentreer me op de drie wedstrijden, die we dit seizoen nog spelen. Ik moet met mijn hoofd niet bij andere zaken zitten", aldus Sangaré. "Daarna ga ik met vakantie en heb ik de tijd om te praten over eventuele volgende projecten, maar tot die tijd wil ik me daar niet mee bezighouden."

Uiteindelijk hoopt de middenvelder wel ooit in de Premier League te kunnen spelen. "Spelen in de Premier League is niet alleen een droom van mij, maar een droom van elke voetballer. Dat is de grootste en belangrijkste competitie ter wereld", zo geeft hij aan. "Als kleine jongen in Ivoorkust was Chelsea de club van mijn hart. Omdat daar Didier Drogba, de beste Ivoriaanse spits ooit, voetbalde. Hij is een van mijn grote idolen. Later werd ik ook een liefhebber van Manchester City, toen Yaya Touré daar speelde."

De winst van de TOTO KNVB Beker vorige maand ziet Sangaré als voorlopige hoogtepunt van zijn carrière. "Het was voor mij heel bijzonder om de beker te winnen. Het was de eerste grote prijs in mijn professionele carrière. Dat is een moment dat ik nooit zal vergeten", zegt hij daarover. "Het was een geweldige teamprestatie. Ik heb er echt van genoten. Wat me het meest plezier doet is om de vreugde op de gezichten van de supporters te zien. Daar speel je voor als voetballer en dat maakt me trots. Ik kan me niet voorstellen hoe blij de mensen zullen zijn als het ons nog lukt om kampioen te worden."




Tags

sangare bezighouden chelsea concentreer didier drogba gezichten idolen ivoorkust ivoriaanse knvb teamprestatie telegraaf toure voetbalde yaya

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Open sollicitatie? Heeft zich ontpopt tot belangrijkste pion op ons middenveld. Ik hoop dat hij nog een jaar blijft en we CL kunnen spelen, want ik ben ervan overtuigd dat hij zich in de CL ook staande houdt.
+1/-0

1 jaar geleden
Denk ik al niet meer te houden. Die heb ik nog nooit kramp zien krijgen of moe zien worden. Kann 90 minuten gass geben. En in balbezit inmiddels ook net zo'n grote stappen gemaakt zoals ie rent.

De enige speler uit deze selectie die meteen fysiek mee kan draaien in de top vd PL. Die staat echt wel op een hoop lijstjes. Want ook al neem je hem niet voor de basis, voor de breedte is het ook al een koopje.

Denk ook dat hij uiteindelijk weer eentje in de hoogste categorie wordt, en bij een top 5 club uit de PL basisspeler wordt, Toch goed gezien door PSV, en zeer goed door ontwikkeld. Beetje zoals Wijnaldum.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zeker goed gezien. In zijn eerste jaar leverde hij alle ballen in bij de tegenstander. Geweldige stappen gemaakt.
+1/-0

1 jaar geleden
Heeft inderdaad alles om in een van de grootste competities te slagen,dus zeker ook complimenten naar onze veel bekritiseerde scouting.
+2/-0

1 jaar geleden
Ooit was het de droom van voetballers om voor PSV te spelen.
+1/-0

1 jaar geleden
Samen met Gotze by far de beste speler die we hebben. Toch liever Gotze weg dan Sangare. Ik hoop dat men er alles aan doet om hem te verleiden nog een jaartje te blijven. Zonder Sangare komen we niet meer weg met de middelmatigheid van de rest van onze tobbertjes, met hun belabberde pasjes over 10 meter.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage