Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanaf volgend seizoen 'sfeersector' in Philips Stadion - tekst flyer PSV

3 mei 2003 19:36

Verslaggever: RvN

Via een flyer heeft PSV vanavond aan alle bezoekers van de wedstrijd PSV-AZ laten weten dat er volgend jaar toch zogenaamde sfeervakken zullen komen. Aanvankelijk wilde PSV vanwege regelgeving en veiligheidsproblemen afzien van de door supporters gewenste sfeervakken. Na het overleg met vertegenwoordigers uit diverse supportersgelederingen heeft PSV alsnog besloten de supporters tegemoet te komen en een 'sfeersector' in te stellen.

Onderstaand de gehele tekst, zoals PSV die vanavond aan de seizoenkaarthouders en andere bezoekers bekendmaakte. Daarin legt PSV onder andere de voorwaarden voor de sfeersector, de gevolgen voor de andere vakken en de gevolgen voor de fans die volgend jaar juist wel of juist geen seizoenkaart willen in de sfeersector.



Beste supporter,

Enige tijd geleden hebben wij u op de hoogte gesteld van onze overwegingen die hebben geleid tot het (nog) niet realiseren van een sfeersector in het Philips stadion. Met name (inter)nationale regelgeving, zichtlijnproblematiek en veiligheidsoverwegingen lagen ten grondslag aan deze beslissing. Naar aanleiding van deze boodschap hebben wij vele reacties van u ontvangen, waaruit ons duidelijk is gebleken hoezeer een groot aantal van u de realisatie van een sfeersector op prijs zou stellen. Dat deze wens bijzonder groot is, is ons nogmaals gebleken tijdens een persoonlijk gesprek met een vertegenwoordiging van de diverse supportersbewegingen deze week.

Gelet op de diverse reacties en de gesprekken die wij in dit verband inmiddels hebben gevoerd kunnen wij u mededelen dat PSV, in navolging op de landelijke lijn inzake sfeervakken, alsnog heeft besloten om een aantal bouwkundige- en veiligheidsmaatregelen (o.a. sectorscheiding) te nemen die ertoe zullen leiden dat het verantwoord is om een sfeersector in het stadion te cre?ren. Deze beslissing houdt voor de supporters in dat:


  • met als doelstelling `sfeerverhoging`, staan v??r de stoel alleen wordt getolereerd in de vakken V tot en met Y (nieuwe indeling);

  • uitgaande van deze doelstelling de genoemde vakken per vak verkocht zullen worden, dat wil zeggen zonder stoelaanduiding;

  • supporters op de genoemde vakken zijn dus vrij om een plaats te kiezen zolang dat maar v??r een stoel is;

  • het vanwege veiligheidsoverwegingen helaas noodzakelijk is dat er een aantal stoelen in de sfeersector zal worden verwijderd;

  • de prijs voor een Seizoen Club Card in de gehele sfeersector ? 190,-- bedraagt.


Bovenstaande voorwaarden hebben tot gevolg dat staan in alle overige delen van het stadion niet meer is toegestaan en derhalve niet zal worden getolereerd. Dit om ervoor te zorgen dat de zichtlijnen voor supporters buiten de sfeersector goed blijven en aan zoveel mogelijk wensen tegemoet kan worden gekomen.

Diegenen die op dit moment een seizoenkaart op de toekomstige sfeersector hebben zullen op korte termijn persoonlijk door de afdeling Kaartverkoop worden ge?nformeerd over de gevolgen van bovenstaande. Aan de supporter die vanwege deze wijziging een plaats elders in het stadion wenst zal daarbij verzocht worden om dit per omgaande bekend te maken zodat wij in de gelegenheid zijn om de betreffende personen een goed alternatief aan te bieden.

Indien u momenteel een seizoenkaart heeft in een ander deel van het stadion en in aanmerking wenst te komen voor een plaats in de sfeersector kunt u het wijzigingsformulier gebruiken dat u inmiddels heeft ontvangen. Wij adviseren u om in dit verband per omgaande te reageren aangezien de aanvragen in volgorde van binnenkomst zullen worden behandeld.

Met vriendelijke groet,

Harry van Raaij
Voorzitter PSV

Meer op




Tags

sfeersector vakken flyer seizoenkaart sfeervakken tekst bovenstaande getolereerd omgaande stoel veiligheidsoverwegingen afdeling afzien bekendmaakte binnenkomst bouwkundige cre diegenen gelet groet hoezeer indeling inter inzake mededelen nformeerd raaij realisatie ren sectorscheiding sfeerverhoging stoelaanduiding supportersbewegingen supportersgelederingen veiligheidsmaatregelen veiligheidsproblemen vertegenwoordiging vriendelijke wijzigingsformulier zichtlijnen zichtlijnproblematiek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage