Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het gebaar van de fans zal ik altijd koesteren'

11 mei 2022 23:47

Cody Gakpo was het niet helemaal eens met de opmerking dat PSV een succesvol seizoen heeft gehad. "We hebben de beker gewonnen en deden lang mee voor de titel. De Johan Cruijff Schaal hebben we ook, maar het had allemaal anders kunnen lopen", aldus Gakpo. "Ik ben vooral teleurgesteld. Het is gewoon de manier waarop. Als je al die momenten bij elkaar optelt zou het nu nog steeds spannend zijn. Dat is wel zuur."

De aanvaller had genoten van het eerbetoon van de supporters. "De fans hadden een mooi gebaar. Dat zal ik altijd koesteren", zo gaf hij aan. "Het is echt niet te beschrijven. Het was een heel mooi gevoel. Ik moet het nog allemaal beseffen, misschien dat het daarna nog wat harder in slaat."

Gakpo weet nog niet of hij zijn laatste wedstrijd in het Philips Stadion al heeft gespeeld. "Daar ben ik in mijn hoofd nog niet echt mee bezig. Als ik het eenmaal zal beseffen zal het misschien zwaarder worden", zei hij daarover. "Ik denk dat ik het echte gevoel pas ga krijgen als ik een keuze heb gemaakt of ik blijf of ergens anders heen ga."




Tags

gakpo cody beschrijven eerbetoon optelt titel zuur zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage