Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We kunnen tevreden terugkijken op dit seizoen, maar uiteindelijk was er wel meer mogelijk'

12 mei 2022 00:01

In gesprek met ESPN keek Roger Schmidt terug op een moeizame wedstrijd tegen NEC. "In de rust wisten de spelers dat de kans op de titel helemaal weg was en was de spanning een beetje weg", aldus Schmidt. "Het werd daarom wat lastiger dan nodig was, maar uiteindelijk hebben we wel gewonnen."

De trainer vond het te begrijpen dat de volledige focus verdwenen was. "Het was al onze 57ste wedstrijd van het seizoen, we misten veel spelers en de spelers die we hadden, hebben in de afgelopen weken veel moeten spelen", zo gaf hij aan. "Het is dan normaal als je weet dat er eigenlijk niets meer op het spel staat de focus niet meer op honderd procent is. Maar we hebben uiteindelijk gewonnen. Daar kunnen we blij mee zijn."

Schmidt vindt dat PSV uiteindelijk kan terugkijken op een goed seizoen. "We hebben in de zomer de supercup gewonnen en vorige maand de beker. We hadden nog kans om kampioen te worden enkele dagen voor het einde van de competitie", zei hij daarover. "In mijn ogen hebben de spelers het uitstekend gedaan dit seizoen. Het was dit seizoen moeilijk vanwege al blessures, maar we hebben karakter getoond en de hele selectie heeft zich laten zien. Om dan prijzen te pakken en tot vandaag voor de titel te kunnen vechten is een heel goede prestatie in mijn ogen. We kunnen tevreden terugkijken op dit seizoen, maar uiteindelijk was er wel meer mogelijk."
Tags

schmidt roger titel espn supercup

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko blind brands brobbey clubliefde dito eredivisie etappe feyenoord freak ganna gini gotze james jana jong marlon pogacar psg rodriguez shinyazurill simons skipper steemzen telegraaf tijdrit wijnaldum wisselspeler xavi zwitserland