Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko uitgeroepen tot beste talent van Keuken Kampioen Divisie

13 mei 2022 01:40 - Keuken Kampioen Divisie
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko uitgeroepen tot beste talent van Keuken Kampioen Divisie; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko is donderdagavond in de prijzen gevallen bij het gala van de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller van Jong PSV werd verkozen tot grootste talent van afgelopen seizoen en ontving daarvoor het Gouden Kampioensschild. Bakayoko had dit seizoen al een Bronzen Stier ontvangen omdat hij was uitgeroepen tot beste talent van de derde periode.

De 18-jarige Belg brak dit seizoen definitief door in de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Hij kwam uiteindelijk tot 17 doelpunten en 12 assists in de competitie. Bakayoko heeft zijn officiële debuut in de A-selectie ook al gemaakt en heeft inmiddels drie wedstrijden in het eerste elftal op zijn naam staan. Vorige week werd al bekend dat hij vanaf komende zomer definitief zal worden overgeheveld naar de A-selectie.

Meer op Keuken Kampioen Divisie




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko bronzen gala jong kampioensschild nistelrooij stier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Komend seizoen dan van de eredivisie: rookie of the year.
+1/-0

1 jaar geleden
eigenlijk doodzonde dat deze jongen nog maar weinig minuten in het 1e heeft gemaakt. Zijn we hierdoor een jaar verloren? Erg benieuwd wat we komend seizoen van hem kunnen verwachten maar neem aan dat hij nog geen basisspeler zal zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat goed is komt snel. Maar ik denk dat we ons ook niet moeten vergissen in het niveauverschil tussen de KKD en Eredivisie. Daarbij is de belasting ook totaal anders. Madueke begon fantastisch maar lijkt de belasting van zoveel wedstrijden op hoge intensiteit (vooralsnog) niet aan te kunnen. Dus je moet toch altijd voorzichtig zijn met dit soort snelle, explosieve jongens.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De manier waarop we Malen en Bergwijn destijds brachten beviel me goed. Vlieguren maken in het 1e middels invalbeurten om er het jaar erop te staan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij is net 18 en gaat volgens mij sneller dan Malen en net zo snel als Bergwijn naar het 1e.
+1/-0

1 jaar geleden
Een mooie aanmoedigingsprijs om te bevestigen dat hij op de goede weg bezig is,maar laat die weg er maar een van de weg der geleidelijkheid zijn.
Voetballen kunnen ze allemaal wel,maar er komt zo veel meer bij kijken in de top en zeker voor die jonge gasten die nog met niet volledige ontwikkeling van spieropbouw hebben te maken.
Zelfs een Gakpo is misschien nog niet helemaal klaar voor een overstap naar de Europese top of kijk naar de terugval van Madueke om over Ihattaren nog maar te zwijgen.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou mooi zijn als deze jongen volgend jaar kan doorbreken er komt ruimte zat in de voorhoede dus ook kansen voor deze jongen.
+1/-0

1 jaar geleden
Het is jammer, omdat we al een paar jaar met Memphis, Bergwijn, Malen en Gakpo steeds een speler met enige ervaring achter de hand hadden vanuit Jong PSV met al redelijk wat vlieguren. Nu heb je alleen Madueke klaar staan. Het was toch fijn geweest als deze speler al een beetje van PSV 1 had mogen proeven met af en toe een wissel van langer dan 10 minuten. Ik hoop echt dat Van Nistelrooij hier beter oog voor heeft... Maar verwachte dit bij Van Bommel ook en dat viel ook tegen qua speelminuten voor eigen jeugd. De standaard Bruma wissel en Van Ginkel in de 88e minuut was kennelijk belangrijker. Met als tragisch dieptepunt dat hij de laatste wedstrijd een half minuut mocht invallen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als Gakpo nog 1 seizoen blijft lopen we met Bakayoko precies op schema.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage