Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat vol voor langer verblijf van Ibrahim Sangaré'

13 mei 2022 12:58 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV gaat vol voor langer verblijf van Ibrahim Sangaré"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV er ook alles gaat proberen om Ibrahim Sangaré langer voor de club te kunnen behouden. Hoewel de Ivoriaan nog geen concrete aanbieding heeft gekregen van de club kan hij onder sterk verbeterde voorwaarden een nieuwe verbintenis gaan tekenen. Voor Sangaré is echter volop interesse vanuit de Engelse Premier League.
Discussieer mee op de forums


Tags

sangare ivoriaan verbeterde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden
Dat mag ik toch hopen, ja. Geen schijn van kans namelijk om een gelijkwaardige vervanger te vinden/halen. En nee, Timber komt nog niet een heel klein beetje in de buurt.

Go Sjonnie, go!
+2/-0

 
3 weken geleden
Ik heb hier anders in eerder topics al "kenners" voorbij zien komen die vinden dat er in Frankrijk meerdere spelers rondlopen met dezelfde kwaliteiten, en dat voor een paar miljoen. Dus dat mag geen probleem zijn blijkbaar🤦‍♂️
+1/-0

3 weken geleden
We moeten inderdaad hopen dat Gakpo en Sangaré niet allebei vertrekken. En als ik dan zou mogen kiezen verkoop ik denk ik liever Gakpo voor 40+ miljoen dan Sangaré voor 30+.
+3/-0

 
3 weken geleden
Voor die bedragen zou ik ze meteen verkopen, het risico op mislopen van het bedrag door een ernstig eblessure kan PSV niet lopen.
PS. Taxi Reis op ESPN gezien ?
+1/-0

3 weken geleden
Proberen om zowel Gakpo als ook Sangare maar ook Godze te behouden. Spreek toch ook wel ambitie van uit. Hebben meerjarige contracten (Godze nog "maar"2 jaar). Zal niet eenvoudig zijn. Wil je cashen, probeer dan Madueke te verkopen. Zijn opvolger hebben we al in huis.
+2/-0

 
3 weken geleden
Alledrie behouden lijkt me financieel niet haalbaar. PSV heeft ieder seizoen een grote verkoop nodig. Anders hebben we ook geen geld om te investeren. Nou gaat Götze natuurlijk niet veel geld opleveren, maar die heeft wel een enorm salaris. Madueke zou ik juist graag behouden. Die zal nu nog niet veel opleveren, maar kan over een jaar (mits fysiek in orde) onze volgende cashcow worden).
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Mee eens dat PSV elk jaar een grote verkoop of verkopen nodig heeft echter in dit boekjaar zijn Dumfries en Malen verkocht. Misschien dan ook nu geen noodzaak om een of twee genoemde spelers te verkopen. Natuurlijk is dit bijna onmogelijk als er enorme bedragen geboden gaan worden maar niet zomaar voor de bekende fooien laten gaan.
+1/-0

 
3 weken geleden
We hebben Bergwijn, Malen en Dumfries verkocht, zonder dat daar echt noemenswaardige aankopen tegenover staan. Volgens mij is het transfer potje nog wel redelijk gevuld.
+1/-0

 
3 weken geleden
Veerman, Drommel, Max, Sangaré, Bruma en Baumgartl is samen 50 miljoen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Waarvan Bruma en Baumgartl al bij PSV zaten toen Bergwijn vertrok. Na de verkopen van Malen en Dumfries (en Rosario) is van jouw lijstje alleen Veerman gehaald.
+1/-0

3 weken geleden
Proberen kan altijd,echter vermoed ik dat de keuze toch op de premier league zal vallen.
+1/-0

3 weken geleden
Dat zou een grote stap zijn. Moeilijk te vervangen.
+1/-0

3 weken geleden
Dan wens ik PSV veel succes!

Maar deze vat ik even niet: hoewel er nog geen concrete aanbieding is, kan Ibi II een sterk verbeterd contract tekenen... dan is er toch wél een concrete aanbieding?
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden
"Sterk verbeterd" is nogal vaag, niet? Wat ze bij PSV een sterke verbetering vinden kan in de ogen van een ander een mager aanbod zijn. Ik neem aan dat pas na de laatste wedstrijd men kan/gaat beginnen met inventariseren.
+1/-0

 
3 weken geleden
Laat ik het zo zeggen. Als het alleen om de financiën gaat, kan PSV bieden tot het 100 gram weegt - toch nog aardig wat qua straatwaarde maar dat terzijde - maar is het volslagen kansloos. Dan is e.e.a. louter voor de bühne, kijk ons eens, wij doen er alles aan om onze sterkhouders te behouden!

Maar zag ik Ibi II niet onlangs het embleem op zijn shirt kussen? Daar moet PSV gewoon inspelen, het clubgevoel van Ibi II. De man is in korte tijd Eindhovenaar geworden! Als hij kon toveren, kwam alles voor elkaar.
+1/-0

 
3 weken geleden
Clubgevoel is er op een heel enkele uitzondering na toch niet meer. Als spelers naar een andere club vertrekken kussen ze een dag later ook dat logo.

Om op jouw eerdere bericht in te gaan qua concrete aanbieding: ik denk dat je het moet zien dat er wel al gesproken is met hem en zijn zaakwaarnemer over komend seizoen, maar dat er nog niet daadwerkelijk een nieuw contract is aangeboden op papier
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden
Als we zo gaan denken wordt het nooit meer wat. Gotze halen en verlengen was ook niet kansloos.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik zeg ook bewust als het puur en louter om de financiën gaat.

En RIS, dat van die clubliefde is allicht sarcastisch bedoeld hè.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik vrees dat een heel groot deel van het halen Götze op conto van Schmidt komt, net als Zahavi Max en Ramalho.
+1/-0

3 weken geleden
Ik zie een middenveld met Wijnaldum, Veerman en Sangare wil zitten. Gotze mag wat mij betreft vertrekken. Erg benieuwd wat voor soort vervangers er op de lijstjes staan bij John en zijn scoutingsteam.
+1/-0

 
3 weken geleden
Waar wil je Wijnaldum van betalen dan? Heeft nog een contract voor twee jaar dus zal alles behalve gratis zijn en krijgt bij PSG ruim 10 miljoen per jaar
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik zie daar toch best mogelijkheden, als Wijnaldum duidelijk maakt dat hij terug naar PSV wil natuurlijk, anders is het idd kansloos.
Heeft PSG geen transfersom gekost, staat voor een fortuin op de loonlijst en ik denk dat ze best open staan voor een vertrek. Zijn marktwaarde is volgens transfermarkt nu 22 milj. euro en dat lijkt me best redelijk. Haal daar die 20 miljoen salaris vanaf, bied 5-10 miljoen euro en kijk wat ze zeggen.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Wij zijn PSV de club van de creatieve oplossingen. Wie weet wil PSG meedenken gezien het WK en kunnen we Gini voor een jaar huren? Zeg nooit nooit in een dergelijk seizoen. Met het vertrek van Zahavi en Gotze valt er ook veel ruimte in de salarishuishouding neem ik aan.
+2/-0

 
3 weken geleden
Helemaal mee eens. Probeer als club op een zo creatief mogelijke manier spelers naar PSv te halen, die direct het niveau omhoog trekken. Zo is Gardado ook door Brands naar PSV gehaald. Presenteer als club wat je positief te bieden hebt. Al is het maar speeltijd en de vCL als voorbereiding voor het WK.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
PSG heeft net 224M verlies geleden en de Franse bond wil af van hun dominantie, gaat waarschijnlijk een eigen FFP introduceren dat de totale schuld van een club niet hoger mag zijn dan het totale kapitaal. PSG zou dan de lul zijn, en zijn nu al aan het kijken hoe ze die mega salarispost kunnen inkrimpen. Neymar mag waarschijnlijk weg, maar iemand als Wijnaldum ook. De vraag is meer, wil hij al een stapje terug doen naar PSV, want van basisspeler Liverpool naar bankzitter PSG (terwijl ie ook had kunnen tekenen bij Barca) naar basisspeler PSV zijn wel flinke sportieve stappen achteruit. Van de andere kant, het WK komt eraan en hij moet spelen, want hij ligt al uit de selectie, en die garantie heeft ie hier. Kan me echter voorstellen dat ie nog makkelijk in Spanje of Italië aan de bak komt, maar wie weet wil ie wel terug.
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden
Ik wordt nog niet zo vrolijk van Veerman, dan nog liever Guti.
+1/-1

 
3 weken geleden
Hebben we eindelijk na Ronald Koeman eindelijk weer eens iemand die een pass langer dan 5 meter durft te geven en dan ben jij niet onder de indruk....nou ik ben dat wel!!
+2/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden
Vinicius: "Hebben we eindelijk een speler met temperament..."
Bruma: "Hebben we eindelijk iemand die kan rennen..."
Drommel: "Hebben we eindelijk iemand die kan meevoetballen..."

Mooi man. Vergeten we de rest gewoon.
+1/-1

 
3 weken geleden
@Z.on de Bok. Ik denk dat een speler als Veerman er anders uit gaat zien als we een echte spits krijgen. Met een echt goede spits die mee kan voetballen gaat het voorin anders lopen. Zahavi was voetballend gewoon te matig om daar combinatie-voetbal op gang te krijgen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Qua balverlies heb je gelijk maar die jongen zit wel op voetbal. Eindelijk eens iemand die een goede ass heeft in combinatie met scorend vermogen. Of willen we weer terug naar spelers met de kwaliteiten van Hendrix en Rosario?
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik denk dat als Wijnaldum terug komt naar Nederland dat hij voor Feyenoord gaat spelen. Zijn hart ligt veel meer bij die club. Kampioen worden met Feyenoord zal zijn droom zijn.
+1/-0

3 weken geleden
PSV moet weer eens grote talenten in zuid amerika op gaan halen,zeker in de voorhoede.Goede zaak dat ze Savinho proberen te huren met city,groot talent.Angelo gabriel(17)santos is ook een vleugelflitser uit Brasil ,ook een groot talent.Maar wie PSV binnen zou moeten hengelen is ,Matheus Nascimento spits,dit gaat echt een wonderkind worden (18)botafogo,lengte ,techniek,scorend vermogen,snelheid,deze jongen heeft alles.Ook in paraguay loopt een groot talent als schaduwspits,julio enciso(18)speler van libertad.Zet er roberto alvarado bij van chivas ,mexicaan ,international kan rechts,linksbuiten ,op 10 ,en verleng contract guiterez.Gakpo,madueke ,gotze,sangare allemaal aan boord houden,ofwel snel doorschakelen naar vervangers
+1/-0

 
3 weken geleden
Is Carlos Alcarez wat?
+1/-0

 
3 weken geleden
Heeft een fenomenale backhand !
+2/-0

 
3 weken geleden
Hoe zie je dat voor je dan? Je verkoopt helemaal niemand, maar haalt er nog vijf toptalenten bij?
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.788 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arensman bakayoko boscagli brands bruma crockett doan drommel feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mwene obispo ramalho romero salcido sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi