Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo en Jordan Teze in voorselectie Oranje

13 mei 2022 13:10 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo en Jordan Teze in voorselectie Oranje; image source: Pro Shots

Bondscoach Louis van Gaal heeft twee PSV'ers opgenomen in zijn voorlopige selectie. Het Nederlands elftal speelt komende maand vier interlands voor de Nations League en zowel Cody Gakpo als Jordan Teze mag hopen op een plek in de definitieve selectie. Op vrijdag 27 mei wordt die selectie bekend gemaakt.

Voetbal International meldt dat Gakpo en Teze bovendien van woensdag 25 mei tot en met vrijdag 27 mei zullen meetrainen met Jong Oranje. De voetbalbond acht het wenselijk dat beide PSV'ers een aantal dagen meetrainen.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo teze cody jordan oranje gaal jong nations

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Teze heeft in het Nederlands elftal nog niet veel te zoeken. Zeker ook omdat we een behoorlijke verdediging hebben. De aanval daarentegen is toch een beetje het zorgenkindje en daar kan Gakpo wel van toegevoegde waarde kan zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat van Gaal de kwaliteit van Teze onderkent en hem wil leren kennen door hem een paardagen dichtbij zich te halen. Goed idee wat mij betreft. Denk dat Teze ons nog veel plezier gaat opleveren!
+1/-0

1 jaar geleden
Gaat die onzin nu ook weer door. Er zit amper een maand tussen de laatste wedstrijd zondag en de eerste training voor volgend seizoen en een spelers lopen nu al op hun laatste benen. En straks gaan we weer gewoon door jakkeren met rond winterstop(?) ook nog maandje Qatar. Het wordt gekker en gekker.
+3/-0

 


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage