Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy naar Engeland voor keuring

22 april 2000 15:05

Verslaggever: RvW

Ruud van Nistelrooy zal volgende week naar Manchester United afreizen voor een medische keuring. Indien de keuring goed verloopt voor de van een knieblessure herstellende spits van PSV, dan is de recordtransfer naar Manchester United definitief een feit. Van Nistelrooy zal dan meer verdienen dan Manchester ster David Beckham. Ondertussen reageerde Ferguson geirriteerd op de persconferentie in Nederland. De manager wilde rust rond zijn team en dacht met de Nederlanders afgesproken te hebben nog niets naar buiten te brengen. Ferguson wilde dan ook nog van niets weten van een transfer totdat Van Nistelroot medisch gekeurd is.

Tegelijkertijd haalde in Londen Arsene Wenger uit naar Manchester United. Hoewel hij Van Nistelrooy een groot talent noemde en veel van hem verwacht, twijfelt hij ten zeerste of hij de betaalde transferprijs wel waard is. 'Een speler uit de Nederlandse competitie moet zich eerst op het hoogste niveau bewijzen. 30 goals in Nederland garanderen niet hetzelfde in Engeland'aldus Wenger die Van Nistelrooy graag wilde maar niet kreeg.

Meer op




Tags

nistelrooy keuring engeland ferguson nederland wenger arsene beckham garanderen herstellende londen nederlanders nistelroot recordtransfer ster transferprijs twijfelt verloopt zeerste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage