Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Twitter gaat er maandag af, daar ben ik klaar mee'

15 mei 2022 10:54 - NOS
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Twitter gaat er maandag af, daar ben ik klaar mee"; image source: Pro Shots

Voor Toon Gerbrands zal zondag zijn laatste werkdag bij PSV zijn. De algemeen directeur geeft in gesprek met de NOS aan dat hij al weet wat hij maandag gaat doen. "Twitter eraf gooien", aldus Gerbrands. "Ik ben daar klaar mee. Ik heb dat acht jaar gedaan, ook uit belang van de club. Wat je ook deed, het is altijd fout. Het is niet meer te doen."

Gerbrands ziet het steeds gekker worden op social media. "Julian Nagelsmann verliest een wedstrijd met Bayern München en krijgt 450 doodsbedreigingen", zegt hij daarover. In 2019 werd Gerbrands zelf ook bedreigd. "De enige keer in twintig jaar als directeur in het betaalde voetbal dat er echte bedreigingen waren. Er stond een politiebus in de straat en ik mocht niet naar mijn auto lopen, omdat ze bang waren dat er iets zou gebeuren. Er is niets gebeurd, maar het was een heel vervelende periode."

Wat hij na PSV gaat doen weet de algemeen directeur nog niet. De KNVB hoeft in ieder geval niet te bellen voor een functie. "Als je daar gaat werken, moet je ook met mensen werken waarin je gelooft en daar geloof ik niet in", zo geeft hij aan.




Tags

gerbrands bayern bedreigd doodsbedreigingen gekker julian knvb nagelsmann nos politiebus werkdag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het ga je goed Toon. Bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor de club.
+4/-0

1 jaar geleden
Wat lopen er toch een hoop idioten op deze aardkloot rond… En dan bedoel ik niet TG. Toon, bedankt voor je inzet voor onze mooie club!
+6/-0

1 jaar geleden
Bedankt voor de vele jaren dat jij / U algemeen directeur bent geweest. Kan me goed voorstellen dat je een functie binnen de KNVB niet ambieert, maar meer PSV bloed binnen de KNVB was welkom geweest. Geniet van je vrije tijd en het gaat je goed.
+2/-0

1 jaar geleden
Heerlijk die sneer naar de KNVB. Tijd voor een nieuw boekje.
+6/-0

1 jaar geleden
Geniet van je vrije tijd,en neem er een.🍷
+2/-0

1 jaar geleden
Jammer genoeg horen dat soort kindermedia erbij. Ik neem dat ook onder andere Obama kwalijk, dat een van de officiële communicatiekanalen wordt beheert door een commercieel bedrijf. Onder Trump is dat nog een stapje erger geworden. Gelukkig valt dat hier nog relatief mee.
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik was in bepaalde opzichten totaal geen fan van Gerbrands maar volgens mij was hij jarenlang de juiste man op de juiste plek. Heeft (samen met Brands) PSV voortgetrokken en het werk van zijn voorgangers mooi afgemaakt. Ik hoop dat Brands een goed leider is. De tijd zal dat leren. Gelukkig heeft Marcel veel en goede contacten. Nu nog die RVC versterken met iemand met voetbalverstand zodat van Breukelen gaat.
+3/-1

1 jaar geleden
Toon dank voor je inzet en goede werk voor onze mooie club. Je was een goed boegbeeld en uithangbord gedurende al die jaren.
+2/-0

1 jaar geleden
Je bent een goede kerel Toon. Het ga je goed.
+2/-0

1 jaar geleden
Maar wel nog eerst ff Ajax via dat medium gefeliciteerd met de landstitel. Ik bedoel dat kan ook telefonisch of via de app of e-mail... of helemaal niet(s) natuurlijk. TwtD
+2/-0

 
1 jaar geleden
Of je speelt een echte gentleman door ze te feliciteren op Twitter en belt ze vervolgens op om te vertellen wat voor engnekken ze zijn met die gekregen prijs van ze. Kun je er via de mail/app ook nog een foto van een bockworst speciaal voor Overmars achteraan sturen.

Je weet het niet. ;)
+4/-0

 
1 jaar geleden
Zo zit Toon helaas niet in elkaar. Is meer een man van consensus en in de pas lopen volgens mij.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage