Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Utrecht heeft wederom afspraken geschonden

4 mei 2003 10:52

Verslaggever: MP

Waar FC Utrecht jaren achtereen de afspraken over de capaciteit van het uitvak en vrij recent de prijs van het uitvak geschonden heeft, heeft het nu ook de vooraf gemaakte afspraken voor de beker ernstig geschonden. Met FC Utrecht was overeengekomen dat het voor de 850 PSV supporters enigszins mogelijk was normaal wat te eten en te drinken in de Galgenwaard, omdat ze al om 16.15 uur vertrokken en dat vanwege de verbouwingen aan het stadion het fouilleren van de PSV supporters in Eindhoven al plaats zou vinden wat voor supporters het vervelende gevolg heeft dat zelfs blikjes fris tijdens de lange busreis niet genuttigd kunnen worden. Echter werd er in Utrecht wel gefouilleerd en op het uitvak was vanwege de scheidingswand tussen PSV supporters onderling die dicht bleef geen of beperkte catering aanwezig.

Ook het politieoptreden was schandalig te noemen. Doordat Utrecht supporters geen strobreed in de weg werd gelegd massaal het veld te betreden zocht een aantal van hen de provocatie met de uitsupporters. Onderaan het uitvak werden PSV supporters door de ME vervolgens naar boven geslagen, bovenin vak W naar beneden.

PSV heeft schriftelijk om uitleg gevraagd en de KNVB ge?nformeerd voor wie FC Utrecht zich nu moet verantwoorden. Om vanmiddag voor de competitiewedstrijd FC Utrecht - Feyenoord een zelfde probleem met Feyenoord supporters te voorkomen heeft de Feyenoord Supportersvereniging vooraf een brief naar alle uitsupporters gestuurd.

Meer op




Tags

utrecht geschonden uitvak feyenoord uitsupporters betreden blikjes brief busreis capaciteit catering fouilleren galgenwaard gefouilleerd gemaakte genuttigd knvb nformeerd onderaan politieoptreden provocatie scheidingswand schriftelijk strobreed supportersvereniging verantwoorden verbouwingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage