Transparent
Inloggen
Sluiten

'Scouts Liverpool bekeken Ibrahim Sangaré'

20 mei 2022 16:32 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Scouts Liverpool bekeken Ibrahim Sangaré"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat ook Liverpool belangstelling heeft voor Ibrahim Sangaré. Scouts van de Engelse topclub hebben in de afgelopen periode meerdere keren specifiek naar de middenvelder gekeken tijdens wedstrijden van PSV. Concreet is de Champions League finalist nog niet, maar Liverpool is wel stevig geïnteresseerd in de international van Ivoorkust.

Meer op ED.nl




Tags

liverpool sangare ivoorkust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Minimaal €75 mio in dat geval…
+1/-0

 
Met een clausule van 37 miljoen zal die 75 miljoen er wel makkelijk uit moeten zijn te onderhandelen lijkt me
+4/-2

1 jaar geleden
Geven clubs die wedstrijden van PSV bezoeken tegenwoordig specifiek aan voor wie ze komen kijken? Het speculatie seizoen is begonnen. Voor €250m koop je onze hele selectie exclusief onze nieuwe trainer
+1/-2

1 jaar geleden
Liever naar PL dan Benfica.

Al is het alleen om Schmidt een hak te zetten.

Maar ook betere betalers, geen termijnen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Van een Benfica-fan begreep ik dat ze daar amper mogelijkheden hebben door jarenlang financieel wanbeleid, dus Sangaré gaan ze echt niet kunnen halen. Het kwijl loopt daar bij veel fans uit de mond als de naam Gakpo valt, maar ook die is onhaalbaar voor ze. Denk dat het bij Götze en misschien Guti blijft, dus wees niet bang dat Schmidt een half elftal ophaalt in Eindhoven, gaat echt niet gebeuren.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Goede zaak dan.

Bedankt voor info.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik weet er het fijne niet van, maar die lui hebben toch jarenlang spelers voor dikke bedragen verkocht? verbaas me er over dat die geen geld hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi dat deze grote club ook een afvaardiging voor Ibi naar Eindhoven heeft gestuurd,laat dit de trigger zijn dat meerdere clubs tegen elkaar gaan opbieden.
Ik ga er natuurlijk gemakshalve vanuit dat hij toch wel naar de premier-league zal verkassen.
+1/-0

1 jaar geleden
Liverpool zou fantastisch zijn. Niet alleen voor die jongen, niet alleen voor de prijs, maar vooral voor de aantrekkingskracht voor spelers die PSV op de korrel heeft. Als wij weer de directe opstap kunnen zijn naar de absolute wereldtop dan maakt dat onze concurrentie positie een stuk sterker om spelers over te halen om bij ons te komen voetballen
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje