Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV biedt Érick Gutiérrez nieuw contract aan'

23 mei 2022 08:33 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV biedt Érick Gutiérrez nieuw contract aan"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Érick Gutiérrez een nieuw contract aangeboden heeft gekregen van PSV. Directeur Voetbalzaken John de Jong was afgelopen week afgereisd naar Mexico en sprak daar onder meer met het management van de middenvelder. Gutiérrez heeft het voorstel in beraad genomen en staat open voor een langer verblijf in Eindhoven.

Het huidige contract van de international van Mexico loopt over een jaar af. Onder meer Fulham, Freiburg en Espanyol hebben al belangstelling getoond, terwijl ook verwacht wordt dat Roger Schmidt zich voor hem zal melden.
Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez mexico beraad espanyol freiburg fulham jong roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goede zet! Harde werker en met het oog op het WK een win/win situatie. En hij pikt zelfs af en toe een doelpuntje mee. Dat mogen er voor een middenvelder nog wel wat meer zijn.
+2/-0

2 maanden geleden
Het zou heel erg goed zijn als we de goede spelers eens wat langer vast kunnen houden, zodat er ook daadwerkelijk een team gebouwd kan worden. Je kunt dan de opvolgers al in huis halen, zodat je een veel stabieler elftal krijgt, dat feitelijk in de zomer in hoofdlijnen gereed is. Het zou een absolute top prestatie zijn als we Guti, Sangaré en Gakpo hier nog minimaal een jaar kunnen houden. Voor Götze hebben we dan Veerman en kunnen we nu al gaan werken aan het elftal voor het jaar daarop. Dat is topsport klimaat. Maar het zal heel moeilijk worden om dat ook te realiseren. Zo rijk zijn we niet.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Onze plaats is dat we een opleiding-club zijn voor de grotere europeese clubs, en bij een doorverkoop van 30+ miljoen moeten we de stap naar het volgende talent maken.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Heb niet altijd het vertrouwen in JdJ, maar dit is goede zet vind ik.

Met name ook om daar naar toe te vliegen, face to face met de mensen te spreken. Daar spreekt waardering uit, in combinatie met een goed contract voor PSV middelen en een plan om onderdeel te zijn van het PSV onder Ruud. Nu ligt de bal bij Guti and zijn mensen.
Well done!
+2/-0

2 maanden geleden
Beter laat dan nooit is hier erg van toepassing.
+2/-0

2 maanden geleden
Muy bien! Hopelijk blijft hij, fijne speler.
+1/-0

2 maanden geleden
Guti heeft zich zeer goed ontwikkelt afgelopen seizoen. Als je de huidige Guti vergelijkt met de Guti van 2 jaar geleden, dan kun je eigenlijk gewoon van een andere voetballer spreken.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Guti heeft vooral mentaal grote stappen gemaakt. Als echt gaat buffelen op het middenveld en je hebt ook nog een behoorlijke techniek dan kan je veel bereiken.

Guti heeft bij PSV het beste debuut gemaakt, dat ik ooit gezien heb. Ik dacht dat we een betere versie van Jonk hadden gehaald, die voor vele miljoenen bij ons zou worden weggekocht.
+1/-0

2 maanden geleden
Het heeft even geduurd voordat hij is gaan inzien wat er in de absolute top nodig is om te slagen.
Helemaal zelf afgedwongen en verdient een nieuw contract,benieuwd of hij er op in gaat of dat hij de uitdaging voor een grotere competitie zal aangaan.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
De Érick van de bekerfinale en nog een aantal wedstrijden dit seizoen is een welkome versterking. Die van de voorgaande jaren en de wedstrijd in San Sebastian en nog een paar desastreuze potje dit seizoen... nou ja, laten we het positief bekijken, goed als-ie blijft... sowieso bij gebrek aan beter.
+1/-1

2 maanden geleden
Leuke voetballer (geworden). Daarom tegen elke aannemelijk bod verkopen. Het is niet de absolute topper en dit is ook gewoon het lot van PSV: Spelers opleiden/door ontwikkelen en dan verkopen. De cyclus moet in gang gehouden worden.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko blind brands brobbey clubliefde dito eredivisie etappe feyenoord freak ganna gini gotze james jana jong marlon pogacar psg rodriguez shinyazurill simons skipper steemzen telegraaf tijdrit wijnaldum wisselspeler xavi zwitserland