Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Er is een reële kans dat het lukt om Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré te houden'

23 mei 2022 19:13 - ED.nl
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Er is een reële kans dat het lukt om Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré te houden"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Directeur Voetbalzaken John de Jong bevestigd dat PSV er alles aan gaat doen om Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré nog een seizoen in Eindhoven te houden. "Er is een reële kans dat het lukt, denk ik", aldus De Jong. "Beide spelers waren bereid om te luisteren naar ons verhaal. Een langer verblijf kan op allerlei manieren tot stand komen, maar wij gaan ervoor."

De Jong gaat verder: "Zowel Cody als Ibrahim is cruciaal voor ons. We hebben dat al in meerdere gesprekken aan hen meegegeven en het is nu afwachten wat er gebeurt als er geïnteresseerde clubs komen. Natuurlijk willen wij op een gegeven moment duidelijkheid, omdat we voor een heel belangrijke periode staan en per se de Champions League willen bereiken."

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

jong gakpo reele sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat zou wel eens de grootste winst kunnen zijn.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik weet niet wat er mogelijk is als ze beide blijven. Er moet namelijk ook nog wel het één en ander bij komen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Je hebt in dit boekjaar al voor ruim 50 miljoen aan spelers verkocht en daar amper iets voor teruggehaald
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het doel moet het realiseren van CL-voetbal zijn,en daar kwamen we afgelopen seizoen net in te kort.
Dus ik ben het met je eens dat er dan nog meer kwaliteit bij moet,maar het is wel fijn als er al een ingespeeld fundament ligt waarop je verder kan bouwen.
+1/-0

2 maanden geleden
Bereid om te luisteren naar ons verhaal? Nou nou, dat is me nogal! Wat een junior is die De Jong nog altijd zeg.
+1/-9

 
2 maanden geleden
Voor die jongens is erg veel belangstelling en er wordt flink aan getrokken.Dan komt de Jong met een gesprek waarin hij aangeeft ze heel graag te behouden en geeft aan hoe belangrijk zij voor de club zijn. Wat is daar nu weer negatief aan?
+3/-1

 
2 maanden geleden
Dat je geen alsjeblieft hoeft te spelen voor jongens met een doorlopend contract. Pas als PSV wil (lees: een flink bod) ze zijn weg, simpel. Zorg er maar voor dat je alternatieven achter de hand hebt.
+2/-3

 
2 maanden geleden
De tijd dat clubs iets te zeggen hadden, ligt al heel ver achter ons. Als een speler weg wil, gaat hij weg, simpel
+1/-0

 
2 maanden geleden
Pas maar op, je zou maar eens iets positiefs moeten zeggen :idee
+7/-0

2 maanden geleden
Cody blijft nog een jaar, en dat is mooi. Nu Ibi nog.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Heeft hij je gebeld? Of was je in Barcelona met hem?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee, ik was niet in Barcelona, bellen is nergens voor nodig.
+1/-0

2 maanden geleden
Lees als: als de juiste club niet komt, blijven ze wellicht.

Maar die juiste club komt wel. Ik denk dat ze allebei met de neus in de boter vallen bij hele mooie grote clubs. Ga daar maar nee tegen zeggen. Salaris verdriedubbeld, en garantie op CL. Minpunt, het mogelijk vele bankzitten, wordt altijd klein gemaakt. Want iedereen denkt altijd: misschien red ik het wel in de basis als alles meezit.
+1/-0

2 maanden geleden
Wie weet is er een constructie denkbaar waarbij een van de twee of beiden verkocht worden en een jaar teruggehuurd?
+1/-0

2 maanden geleden
Tja, je zal er inderdaad alles aan moeten doen, zolang het binnen het budget past. Salaris zal een groot onderdeel zijn. Haal je de CL is dat wel gedekt, maar je kan het risico niet nemen dan we de CL niet halen, want dat is op dit moment natuurlijk wel het meest realistische scenario. Je kan zomaar Monaco loten en Union wil ik ook niet onderschatten. En dan ben je er nog niet want kan je rustig Rangers of Benfica treffen en hoe dat afloopt kunnen we allemaal wel invullen helaas. Kansen gehad maar net niet. Hopelijk goede backs erbij, goede keeper, Spits en buitenspeler(s). Er is nog heel veel werk te doen, zelfs als Sangare, Guti en Gakpo blijven. Maar het zou echt een topprestatie zijn als het John lukt.
+1/-0

2 maanden geleden
Oh ja, John? Nou dan zou ik Marcel het woord maar laten doen.
+1/-0

2 maanden geleden
Een bijzonder gewaagd statement vind ik. Als 'opleidingsclub' zul je continu door de grillen op de transfermarkt worden 'geleefd'. Een bal op de paal kan een uitgaande transfer dwarsbomen. Het lijkt me dat PSV niets in de hand heeft in dossiers als Gakpo en Sangare. Komt er een grote club voorbij dan zullen 9 van de 10 profs verkassen.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.800 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko blind brands brobbey clubliefde dito eredivisie etappe feyenoord freak ganna gini gotze james jana jong marlon pogacar psg rodriguez shinyazurill simons skipper steemzen telegraaf tijdrit wijnaldum wisselspeler xavi zwitserland