Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen in Eredivisie Cup onderuit tegen Ajax

26 mei 2022 17:43
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen in Eredivisie Cup onderuit tegen Ajax; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen heeft de heenwedstrijd in de halve finale van de Eredivisie Cup verloren. Op PSV Campus De Herdgang bleek Ajax met 0-2 te sterk. Een flink gewijzigde ploeg, waarbij meerdere speelsters van Jong PSV speeltijd kregen, bleek niet opgewassen tegen Ajax. De return in Amsterdam staat zondagmiddag op het programma.




Tags

eredivisie heenwedstrijd herdgang jong speelsters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zag het net op teletekst,jammer.
Overigens zijn de jong-psv dames kampioen geworden met een 3-0 tegen twente.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb de wedstrijd grotendeels op You Tube gekeken. Het ging gelijk op maar Ajaks ging beter met de kansen om. In de competitie hebben de PSV dames maar 35 doelpunten gemaakt en dat gebrek aan scoren vermogen zag je ook in deze wedstrijd terug. Keepster Alkemade wordt in de toekomst een goede opvolger voor van Veenendaal.Een kwaliteits impuls volgend seizoen is nodig om volgend seizoen met FCT en Ajaks te concurreren voor het kampioenschap.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage