Transparent
Inloggen
Sluiten

VVCS Profvoetbalgala op rondvaartboot

5 mei 2003 19:13 - VVCS

Verslaggever: RvN

De VVCS maakte vandaag bekend dat het Profvoetbalgala dit jaar op een rondvaartboot in de buurt van Rotterdam plaats zal vinden. Tijdens een rondvaart door de wateren van Rotterdam, voorafgaande aan de finale van de Amstel Cup, zullen de winnaars in de verschillende categorie?n bekend worden gemaakt.

PSV is zoals bekend voor alle categorieen genomineerd in de diverse verkiezingen voor het VVCS Profvoetbalgala. Mateja Kezman is samen met Pierre van Hooijdonk en Dirk Kuijt genomineerd voor Voetballer van het Jaar. Ronald Waterreus werd samen met Babos en Gentenaar genomineerd voor keeper van het jaar. Arjen Robben moet het voor de titel van Talent van het Jaar het opnemen tegen de Ajacieden Pienaar en Sneijder. Guus Hiddink strijdt voor de titel van Coach van het Jaar tegen Ronald Koeman en Johan Neeskens. PSV tenslotte is als club ook genomineerd, net als de andere topclubs Ajax en Feyenoord. De profvoetballers bepalen zelf de winnaars, op dit moment kunnen zijn hun stembiljetten al insturen.

Meer op VVCS




Tags

profvoetbalgala vvcs rondvaartboot titel amstel arjen babos categorieen feyenoord gentenaar hiddink hooijdonk insturen kezman koeman kuijt mateja neeskens pienaar profvoetballers robben rondvaart stembiljetten verkiezingen wateren waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte