Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'We hebben geen grote verkopen nodig om de cijfers te redden'

27 mei 2022 12:31 - VI.nl
Foto: Pro Shots

John de Jong: "We hebben geen grote verkopen nodig om de cijfers te redden"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Voetbal International bevestigt Directeur Voetbalzaken John de Jong dat het voor PSV niet noodzakelijk is om komende zomer spelers te verkopen. "We hebben de intentie om de groep bij elkaar te houden dus ook Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. We hebben geen grote verkopen nodig om de cijfers te redden", aldus De Jong. "We willen een zo sterk mogelijke selectie hebben en met Gakpo en Sangaré in de groep is dat zo."

De Jong ziet het als een reële kans dat beide spelers ook komend seizoen voor PSV spelen. "We hebben ook nog geen enkele concrete aanbieding van een club gehad. Ik voel wel de bereidheid bij hen om over een langer verblijf na te denken", zo geeft hij aan. "Deze jongens voelen na gesprekken met onder anderen Ruud van Nistelrooij dat ze bij ons zeer welkom zijn en dat ze belangrijk kunnen zijn in de titelrace. We kunnen allerlei voorwaarden verzinnen om ze te houden, contractverbetering bijvoorbeeld, maar een goed verhaal van Ruud is het voornaamste."

De geruchten dat Mario Götze aan zou hebben gegeven te willen vertrekken kloppen niet volgens de directeur. "Bij ons heeft geen enkele speler aangegeven weg te willen. Mario ook niet. Dat geeft een goed gevoel. We zijn ook een mooie club, hè. Het is niet uitgesloten dat hij gewoon blijft", zegt hij daarover. "Ik heb met Roger niet besproken of hij spelers mee wil nemen. Als hij een grote zak geld meebrengt, is er te praten, haha…"

Meer op VI.nl
Tags

jong gakpo sangare bereidheid cody contractverbetering gotze meebrengt nistelrooij roger zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Correct, we hebben grote aankopen nodig!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Indeed. Hele grote. En een aantal.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Want aan een kleine keeper heb je niks :)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat ook natuurlijk.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik hoop dat Götze blijft, en dat de geruchten niet kloppen.
Een ervaren oude speler is goed voor deze groep, ook al lijkt hij me geen geboren leider.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zou mooi zijn inderdaad. En dan Luuk de Jong ervoor als geboren leider. Gakpo Sangaré en Guti houden. Heb je eigenlijk enkel nog het doel en de verdediging. Mauro deed het erg goed, Ramalho ook prima. Als dat lukt ga ik zelfs in kwalificatie CL geloven. Nog een extra buitenspeler voor de luxe en een beest in de goal met uitstraling.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko blind brobbey chuba connor doeki evenepoel feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst