Transparent
Inloggen
Sluiten

'AC Milan zeer geïnteresseerd in komst van Mario Götze'

31 mei 2022 14:05 - Sport1.de
Foto: Pro Shots

"AC Milan zeer geïnteresseerd in komst van Mario Götze"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Sport1 heeft AC Milan interesse getoond in Mario Götze. Het management van de Duitser heeft afgelopen periode gesproken met meerdere clubs in Italië en vooral de kampioen van de Serie A zou belangstelling hebben. Vanwege een clausule in zijn contract kan Götze voor ongeveer 4 miljoen euro de overstap maken naar een andere club. Ook Benfica is nadrukkelijk geïnteresseerd in de komst van de Duitser.

Meer op Sport1.de




Tags

gotze milan benfica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Niemand hoeft mij te vertellen dat Mario zonder clausule niet bij PSV zou hebben gespeelt,maar het blijft een k# idee en vooral gezien salaris en premies,
Met 4 miljoen halen we niet eens zijn salaris binnen en das shit, meneer heeft lekker bij ons gerevalideerd met een fikse salaris.
+1/-7

 
1 jaar geleden
Je hebt er ook wel wat voor teruggekregen toch? Ik vond het wel een rustpunt waar je letterlijk en figuurlijk mee vooruit kon, en zou het als rapport op een 7 beoordelen. Kan spelers uit deze selectie aandragen waar je veel minder 'bang for buck' voor terugkreeg.

Als je CL haalt blijft ie misschien nog. Was wel duidelijk dat hij op dat niveau wil spelen.
+14/-0

 
1 jaar geleden
Hier kan ik me ook in vinden. Naar verluidt krijgt een Bruma ook aardig wat salaris.
Maar daar is de verhouding t.a.v. prestaties toch een stuk verder uit elkaar gelegen.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Waren we kampioen geworden dan was het een geweldige deal geweest Por. Gegokt en verloren. Het verhaal Ajax versus PSV over de afgelopen twee jaar is ervaren spelers die wel leverden versus ervaren spelers die het niet brachten. Ik kan er weinig anders van maken.
+3/-4

 
PSV heeft inderdaad echt verloren met het aantrekken van Götze :denk
+2/-1

 
1 jaar geleden
Waar hebben we gewonnen dan? Bij welken prijzen was hij doorslaggevend?
+1/-4

 
1 jaar geleden
Allemaal de schuld van de grote boze Götze :ja
+2/-1

 
1 jaar geleden
Van Ginkel en ook Zahavi maakten, samen met Gotze, naar mijn bescheiden mening te weinig het verschil.
+1/-2

 
Ik lees hier niemand Gotze de schuld ook maar ergens van geven, toch? Ieder heeft zo zijn eigen mening,, zelfs de "sluipschutters" hier.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zonder hem waren we misschien derde geworden?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Met die 4 miljoen kunnen we Dessers oppikken, die deed het best aardig in 010....
+1/-3

 
Dessers is inderdaad het niveau dat je bij PSV wil hebben :denk
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat een onzin, je mag blij zijn dat zo'n persoon bij ons komt voetballen en hij heeft veel opgeleverd. Zonder hem waren we mogelijk derde geworden, denk je daar ook aan?
+3/-0

 
Als we met als en misschien gaan beginnen wel ja, mr misschien waren we wel kampioen geworden dan?
+2/-0

1 jaar geleden
De geruchtencarrousel begint op stoom te komen. Zowel waar het in als uit betreft. We gaan het wel zien allemaal. Hebben er toch geen enkele invloed op.
+1/-2

1 jaar geleden
Götze had een contract voor 2 jaar, en heeft (als het klopt) met 2 jaar verlengt met een clausule van 4 miljoen. Als hij niet had bijgetekend dan had PSV nu niks voor hem gekregen, dus ik kan daar niet negatief over zijn.
Zijn komst is goed geweest voor onze naam in Duitsland, en hij was een speler die ervaring en veel techniek toevoegde. Alleen hadden we op meer gehoopt, en dat hij PSV echt bij de hand zou nemen.
Bij clubs die groter dan PSV zijn, zal hij ook een beetje onzichtbaar blijven vermoed ik. Straks komt hij daar nog op de bank te zitten.
+6/-0

 
Het was ook niet mijn bedoeling om de negatieve klager te zijn, het is zuiver de teleurstelling dat hij het niet helemaal heeft gebracht en geregeld onzichtbaar was en die momenten met licht brilliante momenten wist af te wisselen, voor mij leek het dan meer dan wat hij echt leverde.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Ik snapte je wel hoor @Por, Jij ben een van de positieve schrijvers op ons netwerk, dus bij jou lees ik wel door de tekst heen. Ik vond hem ook te vaak onzichtbaar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat hij er niet de persoon naar is om op de bank plaats te nemen en hij zodoende naar een club gaat(of blijft)waar de kans op spelen het grootst is.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage