Transparent
Inloggen
Sluiten

Oud-PSV'ers zorgen voor grote winst van Oranje

3 juni 2022 23:01
Foto: Pro Shots

Oud-PSV"ers zorgen voor grote winst van Oranje; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal is de Nations League begonnen met een ruime overwinning. Op bezoek bij België werd met 1-4 gewonnen. Met twee treffers van Memphis Depay en doelpunten van Steven Bergwijn en Denzel Dumfries werden alle goals van Oranje door ex-PSV'ers gemaakt. Cody Gakpo en Jordan Teze kregen geen speeltijd.




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje belgie bergwijn cody depay dumfries gakpo jordan nations teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Sympathieke actie van Louis om Cody op de bank te houden. Enerzijds was het anders nog veel pijnlijker geworden voor onze zuiderburen, anderzijds was hij dan nog moeilijker te behouden geweest. En dan heeft hij nog even aan den lijve kunnen ondervinden of op de bank zitten wel zijn ding is en of hij daar volgend seizoen wil doorbrengen. Wel een mooi avondje zo, beetje vertekend beeld, maar daar maalt vast niemand om.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik heb alleen de tweede helft gezien, maar dit is natuurlijk gewoon een heerlijke overwinning tegen een elftal op zijn retour. Naar ik begreep was het by far niet geflatteerd. Een burenruzie met deze uitslag winnen is netjes!
+1/-0

1 jaar geleden
Leuk dat goals kwamen van ex-PSV'ers. Niet meer dan dat. Net zo'n hekel aan rode duivels als aan oranje, dus wat dat betreft ook geen ramp. Verder geen beelden van meegekregen. Over paar weken begint de training weer. Ridicuul dit "interlandum".
+1/-0

 
1 jaar geleden
Liever na het seizoen dan tussendoor. Eigenlijk zijn al die interlandperioden vervelend, met als hoogtepunt het WK. Het zou beter zijn om alles op een hoop te vegen en buiten het seizoen te houden.
+1/-0

Kunnen we die jongens niet terughalen? ;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje