Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maximiliano Romero vertrekt voor anderhalf jaar op huurbasis naar Racing Club'

6 juni 2022 21:38 - César Luis Merlo
Foto: Pro Shots

"Maximiliano Romero vertrekt voor anderhalf jaar op huurbasis naar Racing Club"; image source: Pro Shots

Volgens de Argentijnse journalist César Luis Merlo zal Maximiliano Romero voor achttien maanden op huurbasis vertrekken naar Racing Club. De 18-voudig kampioen van Argentinië bedingt bovendien een optie tot koop. Omdat Romero bij PSV nog maar een contract voor een jaar heeft zal hij in Eindhoven ook een nieuwe verbintenis gaan tekenen.




Tags

romero maximiliano argentinie bedingt cesar merlo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
Hopen dat na anderhalf jaar in Argentinië spelen iemand hem wel wil hebben
+1/-0

1 jaar geleden
Dan neem ik aan dat hij bij PSV een contract voor 3 jaar gaat tekenen. Anders heb je na 1,5 jaar nog maar een half jaar over en is je onderhandelings-positie zeer zwak.
Het is wel een triest dossier. PSV heeft hem zelfs nog een half jaar eerder gehaald dan zijn contract in ging, maar bijna niks aan hem gehad.
Dit geeft de indruk dat Ruud met een opgeruimde selectie verder wil.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben vooral ook benieuwd wat de hoogte van de afkoopsom is. Ik vermoed niet meer dan enkele miljoenen en dan vraag ik me af wat je daar aan hebt. Als hij niet presteert krijg je niks. Als hij wel presteert wordt hij voor een fooi overgenomen.
+3/-0

1 jaar geleden
Laat hem gewoon gratis gaan voor een doorverkooppercentage. Als er dan een achtste wereldwonder optreedt en hij opeens wel fit is krijg je dan in ieder geval nog iets qua geld. Ben je nu in ieder geval van dat ongetwijfeld forse salaris af en kun je die geven aan iemand die wel langer dan twee wedstrijden op het veld kan staan.
+2/-0

1 jaar geleden
Veel meer kan je er denk ik niet uithalen,nu behoud je zeggenschap over het contract en hoop je dat hij in eigen omgeving aan het voetballen komt.
+1/-0

1 jaar geleden
Lekker man, daar hebben wij plezier aan beleefd. Paar goals en een mooie assist. En dat voor 10 miljoen, koopje!

Had hem maar verkocht voor paar miljoen, damage control, maar nee hoor, dat is waarschijnlijk teveel gevraagd.
+2/-4

1 jaar geleden
Ik vind dit een vreemde constructie waar ik de meerwaarde voor PSV volledig mis. Na Zahavi is dus ook Romero weg en volgens mij loopt die koekenbakker Vinicius hier nog vrolijk rond. Dat wordt dus spitsen shoppen de komende weken of voorronde Cl in met de jeugd, het meest waarschijnlijke scenario. Hoe gaan wij de komende weken een keeper centrale verdediger, linksback, rechtsback, centrale middenvelder, 1a2 spitsen en een links/rechtsbuiten aantrekken op CL niveau? Ben heel benieuwd waar we straks mee aan gaan treden. Vrees met grote vrezen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Daarom ben ik ook voor een verkoop van Sangare voor 35 miljoen. Als je de selectie om wilt bouwen heb je ook een grote verkoop nodig, om een aantal spelers van rond de 8 miljoen te kunnen aantrekken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Een zak geld is leuk, maar je moet er ook goede spelers mee kunnen halen. Als je kijkt wat 10 miljoen plus ons heeft gebracht is dat dus te weinig, voor Sangaré haal je met heel veel geluk twee goede speler terug, waarom dat risico nemen? Daarnaast is er nog het geld van Bergwijn, Dumfries en Malen en hebben we een investeringspotje om sneller te kunnen handelen op de markt. Eerst daaruit maar wat echte versterkingen halen en dan verkopen. De spoeling was afgelopen seizoen al veel te dun.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat onze nieuwe hoofdcoach zelf zijn schoenen aan doet en in de spits gaat staan.
+2/-2

1 jaar geleden
Ik denk ook niet dat er een meerwaarde wordt behaald,het is meer een opruimactie.
Maar het is eenmaal een gegeven dat niet iedere aankoop een onvoorwaardelijk succes zal worden(als je alles van te voren zou weten)in dit geval voerde blessures jammer genoeg de boventoon.
Spijtig,maar dat komt bij elke club voor en in deze is mijn inziens niemand verwijtbaar.
+4/-0

1 jaar geleden
We moesten iets met dit dossier. Gezien een jaar contract, zijn fysiek dossier, kun je de hoofdprijs vergeten. Nu verlengd hij zijn contract, heeft de kans in 1,5 jaar op niveau te komen dat een club uit Zuid Amerika of Spanje/Portugal misschien wel meer centen wil betalen. Ik zeg, op het oog, geen slechte deal. Heel benieuwd wie de spits positie bij ons gaat invullen.
+1/-0

1 jaar geleden
Blijf dit rare constructies vinden. Zou willen dat wij zo eenvoudig spelers konden huren en uitproberen...
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Had deze jongen weleens willen zien onder van Nistelrooij mits hij fit zou blijven. Ondertussen zitten we nog steeds met "toppers" zoals Mwene, Doan, Vinicius, Obispo, Drommel etc opgescheept. Zou toch wel verwachten dat Sjonnie een lijstje heeft aangezien hij het niet nodig vond om afgelopen winter versterkingen te halen..
+2/-0

We moeten ook niet teveel in mineur blijven hangen, laten we ervan uitgaan dat Marcel het anders gaat aanpakken,, iig beter.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage