Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze en Cody Gakpo winnen met Oranje in Wales

8 juni 2022 22:37
Foto: Pro Shots

Jordan Teze en Cody Gakpo winnen met Oranje in Wales; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft ook de tweede wedstrijd in de Nations League weten te winnen. Op bezoek bij Wales werd met 1-2 gewonnen. In vergelijking met het duel tegen België stonden elf andere spelers aan de aftrap en kregen Jordan Teze en Cody Gakpo beiden een basisplaats. Voor Teze was het direct zijn debuut in Oranje. De verdediger speelde de hele wedstrijd, terwijl Gakpo halverwege de tweede helft werd gewisseld.




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo teze cody jordan oranje wales aftrap belgie nations

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Leuk voor de boys. En nu nog 2 interlands? Het kan niet op! En het houdt niet op. Niet vanzelf. Over dik anderhalve week alweer de 1e training. Zucht.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Precies dat ja. Ik snap heel goed dat ze zich bij Oranje in de kijker willen spelen, maar het zou de bondscoach ook wel sieren als hij enigszins met deze spelers rekening wil houden. Ze komen niet uit op het aantal wedstrijden dat van Dijk dit seizoen gespeeld heeft, maar ze hebben wel echt een verschrikkelijk lang seizoen gedraaid (als eerste van alle spelers in voorbereiding vanwege de CL playoffs) en ook komend seizoen start een stuk eerder vanwege die playoffs: 20 juni eerste training, 4 juli trainingskamp.
+1/-0

1 jaar geleden
Gakpo moet nog wel wat stappen maken,kon niet echt zijn stempel zetten.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Gakpo kon inderdaad niet echt zijn stempel zetten, maar dat lukte niemand echt in deze wedstrijd. Ook Lang en Weghorst (op die kopbal in blessuretijd na) deden dat niet echt.

Teze was ook wat ongelukkig met zijn snelle gele kaart.

Al met al ook wel lastig om een wedstrijd te gaan spelen met een totaal andere basis dan de sterkste opstelling die we tegen België hebben gezien. Als je Teze bijvoorbeeld op de plek van Timber zet, zal hij echt wel een betere wedstrijd spelen. Even goed voor Gakpo op de plaats van Bergwijn/Memphis.

Ik vond die Schouten op zich wel een goede indruk maken. Speelde ballen gewoon lekker strak over de grond in en liet zien dat hij wel inzicht heeft.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eens met schouten betreft,vond die bij excelsior altijd al opvallen.
+1/-0

1 jaar geleden
Gaaf man voor Teze en wat knap dat hij zich in het Oranje van van Gaal heeft weten te spelen. Is toch gewoon geweldig vooral voor hem, maar ook de club en jeugdopleiding.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch wel erg schrok van Teze hoor. Poeh, natuurlijk is het wennen bij Oranje en misschien last van zenuwen, maar dit kwam niet in de buurt van de Teze die normaal in ons Rood-Wit speelt...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vond hem ook zeer matig om het voorzichtig te zeggen. Maar goed, de eerste stap is gezet en het is positief voor ons clubke.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage