Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luis Felipe mag transfervrij vertrekken bij PSV'

9 juni 2022 12:42 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Luis Felipe mag transfervrij vertrekken bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Luis Felipe transfervrij mag vertrekken bij PSV. De verdediger van Jong PSV heeft nog een contract voor een jaar, maar verdient als niet EU-speler een fors salaris. Meerdere clubs uit Brazilië hebben al belangstelling getoond. Felipe kwam uiteindelijk tot 34 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Vorig seizoen maakte hij als invaller ook zijn debuut in het eerste elftal van PSV.

Meer op ED.nl




Tags

felipe jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooie voetbalnaam wil dus ook niet altijd alles zeggen.
+3/-0

1 jaar geleden
Heb die jongen wel een aantal keer zien spelen, maar dat gaat volgens mij geen oase van rust worden in de verdediging. Tsja 90% van de "jong" spelers zal uiteindelijk afvallen, risico van het vak. Succes in ieder geval bij je nieuwe club, en bedankt voor de getoonde inzet.
+2/-0

1 jaar geleden
Maar met die niet eu-salarissen vind ik dat je je als club wel twee keer moet bedenken om de aanreikingen vanuit de scouting over te nemen.
Eigenlijk alleen bij buitengewone statistieken,ik snap dat er ook een mogelijke groeipotentie mee wordt genomen in de overweging om iemand te halen maar die kwaliteiten moeten ook heus wel binnen de EU grenzen te vinden zijn.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Er wordt heus wel een analyse op losgelaten. Als voor zo'n jongen nauwelijks transfersom hoeft te worden btaald, dan kun je een keer gokken met niet-Eu salaris. Er wordt ook wel eens een jeugdspeler voor een miljoen gekocht met een lager salaris maar dan zal over 3 jaar gezien de kosten in totaal van die niet-Eu speler toch lager zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage