Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Deportivo Toluca hoopt op Luuk de Jong'

9 juni 2022 17:57 - AS.com
Foto: Pro Shots

"Ook Deportivo Toluca hoopt op Luuk de Jong"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse AS heeft ook Deportivo Toluca interesse in Luuk de Jong. De Mexicaanse club wil de spits overnemen van Sevilla nadat Edinson Cavani een aanbieding had afgewezen. Sevilla zou voor De Jong een transfersom willen van 5 miljoen euro. Zelf zou de spits een voorkeur hebben om in Europa actief te blijven met oog op het WK van eind dit jaar.

Meer op AS.com




Discussieer mee op de forums


Tags

jong deportivo toluca sevilla cavani edinson

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Edinson Cavani,doe eens gek, John,haal die maar ,stunt.Luuk is prima matuurlijk .maar PSV moet er wel snel werk van maken dan, je kan niet lang wachten , Luuk moet gewoon ja of nee zeggen.Anders heel snel doorschakelen naar de transfervrije Weghorst , die dankzij degradatie volgens contractclausule weg kan,huur of koop weet ik niet.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Als je nu een nieuw team wilt gaan bouwen dan is het wel verstandig om spelers de halen die een aantal jaren mee kunnen. Weghorst is daarin een interessante optie, als hij naar PSV wil komen. Is daar iets over bekend ?

Ik kan me goed voorstellen dat Luuk nog in Spanje wil blijven. Heeft met Twente en PSV al veel in Nederland gespeeld.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Weghorst heeft gister aangegeven dat hij niet naar Nederland wilt terugkeren. Hij wil ergens op het hoogste niveau voetballen maar sluit Nederland uit.
+1/-0

1 jaar geleden
PSV gaat vast weer een hele zomer wachten op Luuk om vervolgens weer een spits te huren. PSV wacht naar mijn mening te lang. Je moet Luuk altijd terug halen. Ik vind die Openda overigens ook nog niet zo gek.
+4/-0

1 jaar geleden
Luuk zal nu nog wel zijn kansen afwachten qua aanbod en mogelijkheden maar de communicatie met Psv zal ook wel een uiterste antwoorddatum met zich meebrengen.
Ze zullen echt wel druk bezig zijn met alles in kaart te brengen
+1/-0

1 jaar geleden
Hij mag dus weg van Sevilla? Mocht óók Barcelona niet met hem door willen, zou ik meteen toeslaan als PSV zijnde.

Wellicht mooie combinatie te vormen met Openda, zoals destijds de tandem Farfan-Vennegoor.
+2/-1

1 jaar geleden
Als Luuk zijn kansen op Oranje levend wil houden, is een stap naar Mexico juist een heel goede, gezien recente ontwikkelingen..
+4/-0

1 jaar geleden
Overwegen we echt om 5 miljoen neer te leggen voor de Jong? Wow..

En nog erger; zijn jullie écht geïnteresseerd in de komst van Weghorst?! Ik moet er echt niet aan denken..
+2/-0

 
5 miljoen betalen voor een spits waarvan je weet dat hij er 20+ weer gaat maken. Moet er niet aan denken nee. Wow.
+5/-5

 
1 jaar geleden
Ik moet zeggen dat ik je mening bijna altijd deel hier op het forum, maar je overdreven cynische reacties worden wel een beetje flauw.

Maar goed, dat terzijde. Ik vind 5 miljoen voor een speler zonder enige restwaarde echt een hoop geld. En geld is nu net al jaren lang ons probleem.
Aannemen dat hij er 20+ maakt is wishful thinking. Van de 5 seizoenen bij PSV deed hij dat 3 (!) seizoenen niet. Bovendien is hij niet bepaald de jongste. Spitsen worden er over het algemeen niet beter op als ze ouder worden.

Luuk de Jong is een speler die als hij vertrouwen heeft geweldig kan zijn. En als hij dat niet heeft.. Dan lijkt hij het voetballen ineens volledig verleerd te zijn. In zijn 'slechte' periode bij PSV wist hij niet alleen niet meer te scoren, maar hij voetbalde ook niet meer mee. Ballen sprongen om onbegrijpelijke redenen van zijn voeten, het kaatsen ging constant mis etc.
+8/-0

1 jaar geleden
Stel je eens voor, PSV weekt de spits van Barcelona los......Luuk moet je altijd halen. Beste kopper ter wereld wat gewoon een mega wapen is als het even lastig wordt en het hele elftal gaat gewoon op 10% meer inzet spelen. Als je het over de grote namen van de club hebt is Luuk de Jong wat mij betreft het clubicoon van de mid jaren 10. Nog 2 jaar vaste spits, jaartje pinchhitter en daarna een mooie functie binnen de club aanbieden. Beter kunnen we echt niet krijgen, al wil Lewandowski wel weg bij Bayern.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik was echt wel fan van Luuk de Jong. Maar ik vond het ook niet erg dat hij vertrok. Ik ben van mening dat Luuk de Jong een geweldig wapen kan zijn. Maar wel één waar je team voor moet instellen. Ik zie veel liever een talent komen. Ja, wellicht meer risico, maar als een spits wel slaagt leveren ze goud geld op. Ik heb destijds echt genoten van Koné. Diepgang, snelheid en 1 op 1 fantastisch. Ik blijf mij er over verbazen dat zo'n fantastische voetballen zoveel moeite had om de bal langs een keeper in het doel te schieten. ;)

Dat zal jullie punt vast ook zijn. Maar toch. Ik zou meer risico nemen op die positie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Iemand als Luuk erbij geeft gewoon meerwaarde. Hoe vaak heeft hij Barcelona wel niet gered als pinchhitter dit jaar. Precies wat we vorig jaar misten tegen Benfica. Kom je er voetballend niet door, hup alles hoog op Luuk, grote kans dat hij er eentje inknikt. Dat neemt niet weg dat je ook een talent ernaast kan zetten natuurlijk. We hebben sowieso minimaal 2 spitsen nodig en het zou mooi zijn als de jongens die aansluiten vanuit jong ook wat kansen gaan krijgen. Rest enkel nog het dossier Vinicius, voor zover ik weet loopt ie volgend jaar ook nog bij ons rond.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat een discussie :I Luuk de Jong zou voor PSV een absolute TOPaanwinst zijn en voor sommigen is het nog niet goed :I
+6/-2

 
1 jaar geleden
Nee, stel je toch eens voor dat iemand een andere mening heeft. Volgens mij is dat het hele idee van een forum.
Maar goed, ik geef aan waarom ik deze mening heb. Ik zou zeggen, zet er wat nuttigs tegenover.
+5/-4

 
1 jaar geleden
Onbegrijpelijk dat jouw post een -1 krijgt.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Het is de klassieker van deze site.

PSV wil een ervaren speler halen: Niet goed, je moet een speler halen met restwaarde.

PSV wil een talent halen: Niet goed, je moet een speler halen die er meteen staat.

PSV wil een Nederlander halen: Niet goed, het is bord op schoot scouting.

PSV wil een buitenlander halen: Niet goed, je moet een speler halen die bekend is met de Eredivisie.


Het maakt geen zak uit. Op voorhand deugt op deze site geen enkele aankoop. Met als absolute dieptepunt dat op basis van een foto en een computerspelletje Ramalho al een miskoop was voordat hij een stap in Eindhoven had gezet. Het is niet meer serieus te nemen.
+3/-5

 
1 jaar geleden
Ja, een mooie copy-paste.

Ik ben het met je eens dat de algemene tendens over het algemeen erg negatief is over spelers op het forum. Dat geldt zowel voor eigen spelers als spelers waar we interesse in hebben.


Maar ook voor jou geldt; een forum is een plek waar mensen verschillende meningen hebben. Dat is ook het hele idee. Het zou een saaie boel worden als iedereen hetzelfde denkt. Waarom wil je dat zo graag?

Ik ben niet negatief over Luuk de Jong. Ik vind 5 miljoen te veel geld voor een speler zonder restwaarde die vooral goed is in een systeem waar hij echt goed in stelling moet worden gebracht.
+5/-2

 
1 jaar geleden
Ik vind het juist leuk en interessant om meningen en ideeën te horen die ik zelf niet heb. Als iedereen hetzelfde gaat typen, dan krijg je alleen maar een echo-effect. Dat iemand anders er anders tegen aan kijkt, moet je juist waarderen, anders heeft dit netwerk geen zin.
Daarom vin dik wel jammer dat sommige een reactie meteen beginnen met het belachelijk maken van de persoon, ipv met onderbouwing gewoon je mening schrijven.

Luuk heeft veel pluspunten, oa dat hij tijdens de grote wedstrijden ook nog als een soort centrale verdediger ballen weg kopt, maar je moet dan wel de aanvals-lijnen op de kwaliteiten van Luuk in stellen. Luuk gaat niet met een solo 3 man voorbij.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Had je verwacht dat we allemaal de polonaise zouden lopen na alle misperen van de laatste jaren?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Nee, op voorhand letterlijk iedere transfer kut vinden. Daar kom je verder mee :ja
+2/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat Luuk de Jong een ‘safe bet’ is maar zo’n Portugese jongen van 19 die met zijn hoofd naar beneden dribbelt geeft me meteen een Bruma 2.0 gevoel. Idem met Brenet. Die kan er weinig van. Mist de basis techniek. Dat is geen PSV niveau. Ik weet het, het zijn allemaal geruchten maar een forum is er om discussie te voeren waarbij ieder zijn/ haar mening mag geven.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zo is het. Je wordt beoordeeld op de meest recente resultaten en er zaten gewoonweg te veel misperen bij. Een naam als Brenet, mag hopen dat het niet waar is, zou zomaar realistisch kunnen zijn. Verder ben ik ervan overtuigd dat we voornamelijk van het netwerk Schmidt hebben geprofiteerd de afgelopen twee jaar en dat het een hele kluif gaat worden om het elftal optijd gereed te hebben uit het netwerk de Jong. Ik denk persoonlijk dat Brands hierin bij moet springen, wat natuurlijk niet de bedoeling kan zijn. Maar we geven John maar weer het voordeel van de twijfel en gaan kijken of we nu wel eens op tijd een volledige selectie hebben om een aanval op de CL te doen. Ik acht te de kans extreem klein, maar als het lukt zal hier het negatieve rond namen en transfers ook een stuk minder worden. Uiteindelijk is er gewoon teveel geld betaald voor teveel matige spelers de afgelopen jaren. Dat overheerst over successen als Sangaré en.......
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

Het is toch niks vreemds dat een ieder verschillende meningen heeft? Vreemd wordt het wanneer je het vreemd vind dat iemand een ander mening heeft dan die van jou.
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.838 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage