Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bruma ziet vertrek naar Botafogo niet zitten'

14 juni 2022 00:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Bruma ziet vertrek naar Botafogo niet zitten"; image source: Pro Shots

Bruma ziet een transfer naar Botafogo niet zitten. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De clubleiding van de Braziliaanse ploeg had zich bij het management van de aanvaller gemeld, maar hij ziet een overstap niet zitten. PSV staat wel open voor een transfer van de Portugees en hoeft ook geen enorm bedrag te onvangen. Een concreet en interresant bod is echter nog niet uitgebracht.

Dat is ook het geval bij Maximiliano Romero. De Argentijn mag vertrekken bij PSV en staat in de belangstelling van Racing Club uit zijn thuisland. Vooralsnog heeft niemand van die club zich echter in Eindhoven gemeld.

Meer op ED.nl




Tags

botafogo bruma interresant maximiliano onvangen portugees romero thuisland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Geen enorm bedrag... wat hadden wij (lees: JdJ) ook alweer voor hem neergelegd, 13-15M?
+1/-2

 
1 jaar geleden
Dat legde JdJ neer om dat MB het eerder al zo in Bruma zag zitten toch?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Deels maar JdJ was (op dat moment al) eindverantwoordelijke.

Al zag MB dat dus ook niet goed, nee, net als bij Luckassen & Romero.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Romero vind ik dan nog een ander verhaal, die jongen heeft ontzettend veel pech gehad met zijn blessures. Ik vond de keren die hij speelde anders best een prima indruk maken. Wel zuur van het geld, dat zonder meer.
+2/-0

1 jaar geleden
De sommetjes van aankoopprijs + jarenlange topsalarissen van zowel Bruma als Romero afgezet tegen wat ze ons gebracht hebben daar blijf ik ernstig buikpijn van krijgen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ondanks dat Bruma niet het niveau gehaald heeft waar iedereen vooraf op hoopte, niet vergeten dat hij op eigen aangeven salaris ingeleverd heeft en zich altijd uiterst professioneel opgesteld heeft.

Ik weet dat PSV geen liefdadigheidsinstelling is maar hier zal vast een goede oplossing voor gevonden worden waar iedereen vrede mee kan hebben.
+4/-0

1 jaar geleden
Dan maar naar Turkije.
+1/-0

1 jaar geleden
"PSV wacht op biedingen voor spelers die mogen vertrekken" (Twitter). We kunnen wachten tot we een ons wegen maar komen ze aan de straatstenen niet kwijt.
+1/-2

Stel je was Bruma, zou je dan naar het verre Botafogo willen vertrekken? Ik zou in het uiterst geval liever bij een club in Europa blijven, mijn eigen in de USA aanbieden of wat dan ook
+1/-0

 
1 jaar geleden
USA zijn toch net zo goed ver weg... in Brazilië spreekt men tenminste dezelfde taal.
+1/-1

 
De VS is multiculti, vandaar dat ik dat zegt, in Brazilie verzuipt zo'n jongen ondanks dat ie de taal spreekt.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje