Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Bruma vertrekt naar Fenerbahce

16 juni 2022 16:28 - Fenerbahce
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Bruma vertrekt naar Fenerbahce</b>; image source: Pro Shots

Fenerbahce heeft via de officiële kanalen de komst van Bruma bevestigd. De Portugees wordt gehuurd van PSV en de Turken hebben daarbij een koopoptie. De zaakwaarnemer van de aanvaller heeft tegenover het Eindhovens Dagblad wederom laten weten dat het om een verplichte optie gaat en Bruma een contract voor drie seizoenen tekent in Istanbul.

PSV kan Bruma in de voorrondes van de Champions League niet meer tegenkomen. Fenerbahce begint een ronde eerder dan PSV en nemen het daarin op tegen Dynamo Kiev. Omdat de nummer twee van Oekraïne een geplaatste status heeft in de derde voorronde kan PSV deze teams niet treffen als de ploeg van Ruud van Nistelrooij begint aan het Europese seizoen. Ook bij het bereiken van de laatste voorronde kunnen ze niet tegenover elkaar komen.

Meer op Fenerbahce




Tags

bruma fenerbahce voorronde dynamo kiev nistelrooij oekraine portugees tegenkomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat zou wat zijn zeg, dat als we toch Bruma waren tegengekomen en hij speelde de wedstrijd van zijn leven waardoor wij geen CL zouden spelen....

Anyway, goed dat hoofdstuk Bruma eindelijk is afgesloten. Helaas veel te laat; na 1 jaar was al duidelijk dat Bruma een kat in de zak was. Maar goed, verlies genomen en nu doorselecteren.
+1/-0

1 jaar geleden
Huren met verplichte koopoptie, wat is de gedachte daarachter? Vraag me oprecht af waarom er dan niet meteen afgetikt wordt…
+1/-0

 
Over het algemeen het omzeilen van de Financial Fair Play regels
+3/-0

1 jaar geleden
Linkso of rechtsom,uiteindelijk draait het altijd om the money😉.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben wellicht een van de weinige, maar ik vind het jammer. Geen 10 miljoen waard, maar wel een goeie gast en een leuke speler om achter de hand te hebben.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Zeker niet! Ik had persoonlijk ook liever gehad dat hij was gebleven. Ik denk dat het voor die paar miljoen die je er aan over houdt lastig een speler kan vinden met dezelfde drive en dreiging. Want ondanks dat er veel fout ging speelde hij nooit onopvallend.
Prima back-up.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als hij was gebleven zou het niet erg geweest zijn,idd een prima gozer maar met Yorbe heb je m.i een gelijkwaardig type met veel snelheid en diepgang en ook nog eens meer potentieel scorend vermogen.
Lekker doorselecteren.
+1/-0

1 jaar geleden
Peperdure aankoop, via de zijdeur in de verhuur: kapitaalvernietiging deel 2.
+1/-0

1 jaar geleden
Welkom bij PSV, hier kunt u door ons aangekochte peperdure spelers huren om ze daarna terug te sturen of voor een habbekrats over te nemen. Wat een beleid zeg....
+1/-1

 
1 jaar geleden
Iedere voetbalclub heeft dure missers op zijn naam staan. Dat is echt niet uniek voor PSV. Kijk anders eens naar clubs als Chelsea en Man Utd die jaarlijks spelers kopen voor veel, verkopen voor weinig en daarna terugkopen voor nog meer (Lukaku bijvoorbeeld, maar je kunt er wel 10 vinden in de afgelopen jaren daar).
+2/-0

 
1 jaar geleden
PSV vergelijken met Chelsea? Logisch......
+1/-0

 
1 jaar geleden
Met welke club mag ik wel vergelijken?
Ajax: Bandé, Marin en nog een hele zwik.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage