Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Eintracht Frankfurt meldt zich bij Mario Götze'

17 juni 2022 13:09 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Ook Eintracht Frankfurt meldt zich bij Mario Götze"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild heeft Eintracht Frankfurt zich bij Mario Götze gemeld. Als regerend winnaar van de Europa League komen de Duitsers komend seizoen uit in de Champions League en zij hopen zich met de middenvelder van PSV te kunnen versterken. Naast Benfica zouden eerder ook AC Milan en Inter Miami zich al gemeld hebben.

Meer op Bild.de




Tags

eintracht frankfurt gotze benfica bild inter miami milan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dan ben ik bang dat we hem maandag niet meer zien... Duitse club en CL, ze weten ongetwijfeld wat zijn looneisen zijn, dus moet wel raar lopen als hij daar niet op ingaat. Jammer, maar wat meer mogelijkheden om zelf onderhand eens door te pakken en iemand aan te trekken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar ga je daar de CL mee winnen? Want dat was zijn doel als ik het goed begrepen had.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee, maar wat dat betreft kan hij sowieso het best in Eindhoven blijven ;)
+5/-0

1 jaar geleden
Mario wilt volgens mij zelf niet meer in Duitsland spelen vanwege de druk die er op zijn schouders ligt. Ook ligt de Duitse media hem niet zo goed dus ik zie dit niet gebeuren. Hij is opgegroeid in de VS dus zie hem (misschien tegen het einde van zijn carrière) daar naartoe verkassen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben benieuwd met welke spelers wij bezig zijn en wat daarmee het perspectief op CL zal worden. Gezien onze ongeplaatste status zal het een flinke klus worden, maar vorig jaar zaten we er ook dicht bij. En Benfica is behoorlijk ver gekomen daarna, dus ook met een versterkt PSV is er volop perspectief op een goed CL jaar. Mario zal toch wel weten wie we op het oog hebben momenteel voor in de spits, op doel, en in de verdediging.
+1/-0

1 jaar geleden
Zal wel weer verhuren worden, al dan niet met optie tot koop.
+1/-4

1 jaar geleden
Ik zie hem het liefst blijven, maar als hij zelf al aangeeft niet perse bij PSV te willen blijven dan moet je verder gaan.

Denk overigens niet dat Frankfurt kans maakt op winst CL.
+1/-0

1 jaar geleden
Denk dat hij de volgende richting uitgang is.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage